< Gebruiksgemak, flexibiliteit en snelheid in manufacturing >

De bedrijfswereld staat onder zware tijdsdruk, want de digitale trein raast er in hoog tempo voorbij. Ook in manufacturing zit er druk op de ketel. Data van productiesystemen wordt weinig ten volle benut waardoor maximale efficiëntie achterwege blijft. Performantie, automatisatie, rapportering, efficiënte planning zorgen uiteindelijk voor een sterke optimalisatie van kosten. Daarnaast stijgt de pro-activiteit op mogelijke complicaties.
Wil jij als productiebedrijf dit alles graag snel en efficiënt laten lopen? Bouw dan slimme webapplicaties met aandacht voor sterke performantie, automatisering en het strategisch inzetten van data.
manufacturing

<Denken in voordelen en oplossingen>

Tech with a soul

Samen rond de tafel

Wij zitten graag met jou rond de tafel om uit te zoeken hoe wij jouw uitdagingen kunnen tackelen. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor jouw organisatie.

IT-technologie evolueert enorm snel

Hoe hou je dit bij? Voor welke technologie kies je? Wanneer leid je je mensen op? Wij zijn fier op onze straffe projectwerking, waar we met een team aan jouw oplossing werken.

Laat zitten wat goed werkt

Bouw slimme webapplicaties rond wat al goed zit. Koppel deze aan elkaar en je hebt een sterke, betaalbare digitalisering. Dat is ons motto.

De juiste oplossing op de juiste plaats

Onze mensen helpen je graag met het bouwen van jouw digitale oplossingen op maat.

Opvolging

Jouw verhaal stopt niet na onze oplevering. We vinden het immers belangrijk om onze oplossing verder te kunnen opvolgen en jullie blijvend te ondersteunen.

Het is gebeurd!

Heb je alle vorige stappen doorlopen? Dan is er nu tijd en ruimte in jouw onderneming voor groei.

<Technologie>

Waarmee kunnen we jou helpen?

Low-code development

Vaak heb je prompt applicaties nodig om aan de snel veranderende behoeften van consumenten en gebruikers te voldoen. Zo blijf je de concurrentie altijd een stap voor. Low-code applicaties zorgen ervoor dat je snel inspeelt op processen en veranderingen in de markt. Je bouwt snel krachtige applicaties op maat waarmee je je eindklanten betrekt, verrast en hun klanttevredenheid verhoogt!

Progressive Web Apps

Met Progressive Web Apps (PWA) combineer je je website en mobiele apps tot één toestel onafhankelijk platform. Zo combineer je het nut van een website met de voordelen van een app. Een PWA maakt onder meer administratieve processen vlot toegankelijk, los van het toestel waarop je werkt. En dat betekent mega tijdwinst en flexibiliteit!

<Cases>

Deze bedrijven gingen jou voor!

Samsonite

Had jij ooit al eens schade aan je koffer na een vliegreis met de luchtvaartmaatschappij SAS? Snel gemeld, makkelijk verholpen? Dat komt door een nauwe samenwerking tussen iAdvise en Samsonite, wereldleider van reiskoffers. We bouwden de applicatie “Bagsupport” voor schade claims. Zo verlaagt SAS de kostprijs van beschadigde bagage, krijgen klanten meer service en heeft Samsonite er een extra verkoopkanaal bij.

Samonsonite's nieuw business model

CNH

Voor de IT-ondersteuning van de dagelijkse activiteiten gebruikt CNH Industrial in haar Antwerpse vestiging maatwerk applicaties op basis van Oracle APEX.

CNH kiest voor flexibiliteit

<Wil je eens sparren over digitalisering op maat voor manufacturing?>

Laat hier je gegevens en we contacteren jou!