< Betaalbare software op maat >

Sinds 2004 heb je aan ons een team van gedreven experts, die met hart en ziel slimme oplossingen bouwen. Dit merk je sterk aan ons aanbod.

< Tech with a soul >

Allereerst helpen we jou met een scherpe analyse en datagedreven advies. Daarop bouwen onze mensen sterke digitale oplossingen die de processen binnen jouw bedrijf versnellen of zelfs compleet digitaliseren. Met betaalbare software op maat veroveren wij België en Nederland. En alle straten daaromheen.

co-Advise

Vandaag de dag speelt binnen jouw bedrijf innovatie vast een steeds grotere rol. Daar hoort ook een instroom aan nieuwe ideeën bij. Bij iAdvise onderzoeken we vooral waar jij als klant behoefte aan hebt en hoe wij met onze oplossingen aan die behoefte kunnen voldoen. Dat bedenken we samen rond de tafel. Co-creatie is hier het sleutelwoord.

Want naast het Bouwen van betaalbare software op maat, zijn er nog twee stappen belangrijk: het Analyseren en Opvolgen. Deze drie fasen hebben als doel om dieper tot de oorzaak van de uitdaging binnen jouw bedrijf te komen. Want het ook komt dat IT-projecten een symptoom aanpakken van een groter onderliggend gegeven.

Deze methode werkt probleemoplossend waardoor we een buitengewoon creatief resultaat behalen. Het is een mensgerichte, instinctieve benadering om te vernieuwen en te innoveren op basis van jouw behoefte, wens en technologie.

Low-code development

Ben je op zoek naar snelle en krachtige applicaties? Die bouwen wij voor jou met behulp van een low-code development framework binnen de Oracle Database.

De grote voordelen voor jouw bedrijfsvoering zijn een snelle time-to-market en lage foutmarge. Want in no-time bouwen wij goed doordachte webapplicaties, zowel voor desktop als voor mobile devices.

Onze teams werken op project- of consultancy basis. Daarnaast voorzien we jouw ontwikkelaars van de nodige training en coaching. Tenslotte doen we ook Security Audits (ApexSec). Zo controleren we de beveiliging van je applicaties.

Progressive Web Apps

Vlot online en offline kunnen werken? Met traditionele mobile apps voor Android en iOS lukt dit aardig. Helaas is ook de prijs aardig. Progressive Web Apps (PWA) bieden een sterk alternatief voor de hoge kosten van een native app. Want met een PWA bouw je één enkele app die op elk platform bruikbaar is. Die heeft dezelfde kwaliteit van een native app qua design en gebruikservaring.

Progressive Web Apps (PWA) zorgen voor minder frictie en dus voor meer conversie. Want hier ligt de focus op de gebruikservaring. De ontwikkelaar hoeft immers geen tijd en moeite te steken in de bouw, het testen en het onderhoud van verschillende native versies van een app.

Je bespaart met andere woorden enorm op tijd en resources. Time to market: check!

Cloud met Oracle APEX hosting (incl. licentie)

Een sterke partner om de transitie naar de cloud tot een goed einde te brengen, is de sleutel tot succes. Want cloud technologie vraagt best veel aandacht. Ons cloud services team heeft diepgaande ervaring met het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van cloud oplossingen. Zo houden we je kosten laag, werken we Agile en realiseren we mee je bedrijfsdoelen.

Managed applications

Via dit concept richt jij je met een gerust gevoel volledig op je business, want wij nemen alle zorg van je over rond het technologische luik. Wij bezorgen jou een goed werkende oplossing met alle gevraagde features. Mocht een technologie gelimiteerd zijn voor een bepaalde vraag, helpen we jou met het vinden van de ideale oplossing binnen ons uitgebreid netwerk. Zo beschik jij over een single point of contact voor al jouw business uitdagingen.

Life cycle management

Met een waaier aan diensten houden wij jouw applicaties in topvorm: van health check tot audit, upgrades en migraties. Want door regelmatig de werking van jouw applicaties te checken, blijf je mogelijke issues voor. Duikt er toch eentje op, dan grijpen we meteen in. Naast de traditionele ondersteuning via eerste, tweede en derde lijn support, vinden wij het een no-brainer om jouw applicaties proactief te benaderen.

Producten

Steeds terugkerende vragen deden ons vaak quasi dezelfde oplossingen bouwen. Dus dachten we: waarom ook geen kant-en-klare producten aanbieden? Zo hebben we een aantal van onze applicaties gestandaardiseerd. Hieronder vind je onze bundel met kant-en-klare producten in ons aanbod, waar je direct mee aan de slag kan.

Opleiding

Het is de jarenlange ervaring die de basis vormt van onze opleidingen. We bieden diverse trajecten rond Service Design, Oracle APEX, PL/SQL en PWA. Net zoals bij onze softwareprojecten is ook elke training op maat van jouw behoeften gemaakt.

Ons aanbod gaat van basisopleidingen voor beginners tot advanced tracks voor de doorwinterde experten en management. Een training omvat doorgaans één of twee dagen, in een van onze kantoren of bij jou in het bedrijf.

Gebruik je sinds kort een applicatie die met Oracle APEX ontwikkeld is? Dan kan je bij ons ook terecht voor de nodige coaching. Onze mensen coachen dan de key users in jouw bedrijf. Zo slagen zij erin de opgebouwde kennis rond Oracle APEX optimaal in te zetten.