< Wil jij ook bij iAdvise werken? >

Kom dan zeker eens langs! Want wij realiseren graag jouw ambitieuze dromen. Ben je technisch sterk? Wil je ook persoonlijk groeien? Heb je zin om met de tijd zelf te gaan ondernemen? Dan hebben wij een deal! Kom bij iAdvise werken, want onze mensen zijn ons beste goed. Samen werken en genieten is dan ook een absolute no-brainer voor ons.
bij iAdvise werken

<Jobs>

Wij zoeken collega’s voor

Medior/senior Oracle APEX developer

België, Nederland
  • Duidelijke expertise in het bouwen van webapplicaties
  • Minstens 5 jaar ervaring in het ontwerpen van projecten op maat
  • Brede kennis van SQL, PL/SQL, CSS, JavaScript, Ajax en Oracle APEX
Lees meer

Web developer

België, Nederland
  • Goede kennis van HTML, CSS JavaScript
  • Kennis van relationele databases
  • Vertrouwd met SQL & PL/SQL
Lees meer

Product owner

België
  • Skillset dat aanleunt bij project manager of analist
  • Neus voor planning en budget management
  • Ervaring met applicatie ontwikkeling is een plus
Lees meer

<Stage>

Jouw stage bij iAdvise

Een stage maakt deel uit van je opleiding en is de ideale manier om van het echte bedrijfsleven te proeven. Het geeft je namelijk een goed beeld van hoe het er op de werkvloer aan toegaat. Daarnaast krijg je ook de kans om de theorie van de schoolbanken in de praktijk om te zetten. Kom een tijdje bij iAdvise werken en bouw er ook nog eens je netwerk uit. Een goeie start voor je carrière dus!

<Voordelen>

Hoe overtuigen we jou?

Vandaag de dag verleiden werkgevers kandidaten met dolle feestjes, kickertafels op kantoor, blitse bedrijfswagens en team buildings in het buitenland. Wij gaan graag een stapje verder. Anders.

Levenslang

leren

Wij maken graag jouw ambities waar door middel van training, persoonlijke ontwikkeling en coaching in een eigen groeitraject. Jij bepaalt het tempo en wij begeleiden jou bij elke stap. Daarnaast kan je regelmatig naar conferenties, volg je technische sessies naar keuze en krijg je de tijd om te leren. Bij iAdvise krijg je hiervoor levenslang.

Meta

skills

Bij ons zijn je persoonlijke, emotionele en sociale vaardigheden minstens van even groot belang als je technische skills. Als mens met goede meta skills sta je namelijk zelf aan het roer van je leerproces waardoor je taken effectiever uitvoert. Je gebruikt je eigen ontwikkelde vermogen om je sociale vaardigheden om te zetten in kennis.

Inademen

uitademen

We werken hard samen zodat we daarna ook samen harder kunnen genieten. Daarom trekken we er elk jaar op uit voor een weekend. Want samen bouwen aan een topteam en plezier maken horen absoluut samen. Wil je daarnaast mee zaalvoetballen? Squash je graag? Of liever een partijtje padel? Wielrennen doen we trouwens ook aan. Doe mee, gewoon genieten!

Vliegende

start

Word jij al belaagd door recruiters, waardoor de juiste keuze maken moeilijk wordt? Bij ons krijg je gratis professionele hulp van Grasshoppers Academy. Alle starters vertrekken met hen op bootcamp naar het buitenland, waar je elkaar beter leert kennen. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af onder de zuiderse zon. Ready for take-off?

Plan

je loon

Kies je voor een MAC of een Windows laptop? Wil je graag meer centen of meer vakantie? Droom je van een bedrijfswagen of van een e-bike? Stel met het FIP-plan je eigen loonpakket samen. Kies je persoonlijk budget aan mobiliteitsoplossingen, extralegale vakantiedagen, aanvullende verzekeringen, multimedia en wellbeing.

En nog

veel meer…

Elke twee maanden doen we een leuk team event: laser shooting, VR night, escape room, karting, kerstfeest, etc. You name it, we do it. Daarbij sterven we ook nooit van honger of dorst! Onze groep biedt ook tal van voordelen zoals gratis naar de osteopaat, yoga tegen een prikprijs, korting op concerten, bungee jumpen in Grenoble, fietsen op Mallorca, etc.

<Waarom bij iAdvise werken>

Wat onze collega’s vinden

Zoals je al hebt gelezen, maken we graag jouw ambitieuze dromen waar. Maak hier alvast kennis met enkele collega’s die bij iAdvise werken. Ontdek wat hen drijft en vooral, wat zij van werken bij iAdvise vinden. En wie weet, hoor jij straks ook bij onze club. Wij kijken er alvast naar uit!

<Sollicitatie>

Creëer je eigen baan

Staat de job die jij zoekt niet meteen tussen onze vacatures, maar ben je overtuigd dat wij niet zonder jou kunnen? Meld je dan hier spontaan!