< co-Advise >

Wij willen jou zo goed mogelijk bijstaan met eerlijk advies, een strakke oplossing binnen een correct budget en een proactieve opvolging. Daarom werken we volgens een driestappenplan. Wij splitsen onze samenwerking op in drie fasen, die je samen of afzonderlijk afneemt: Analyseren, Bouwen, Opvolgen. Dat is onze aanpak. Na elke stap lassen we een moment van reflectie met jou in. Daarna begin je aan de volgende fase, las je even een pauze in of sturen we bij om het budget en de planning te bewaken. Zo behoud jij altijd een gezond overzicht.

Analyseren

Bij iAdvise doen we veel meer dan enkel het bouwen van jouw digitale oplossingen. Wij hanteren een andere aanpak. Vandaag de dag is elke organisatie druk met digitaliseren. Home office, data archiveren, procesoptimalisatie: intussen gebeurt het bijna overal digitaal. Dus is het belangrijk om van tevoren stil te staan bij de gevolgen van digitalisatie op je mensen en je processen. Waar is digitalisatie voor jou nuttig? Wat is de kostprijs hiervan? En het allerbelangrijkste: wat brengt het jou op? Tijdens het Analyseren gaan we samen op zoek naar de kern van jullie vraagstuk omtrent digitalisatie. Zo verkrijgen we een sterk beeld van de huidige situatie. Waarop we een roadmap uitstippelen, een planning opstellen en een correcte kostprijs bepalen. Dit kan zowel over nieuwe oplossingen gaan als over optimalisatie van bestaande software.

Bouwen

Als we in de fase van het Bouwen komen, hebben we samen al een intensief traject afgelegd. We kennen elkaar dus al vrij goed. Op basis van dit vertrouwen zorgen we ervoor dat we jouw project ook exact volgens jouw behoeften bouwen. Wij hebben een Agile mindset, maar houden het Analyseren altijd in ons achterhoofd. Onze developers hebben door hun betrokkenheid meer dan voldoende inzicht in jullie business om een knap resultaat neer te zetten. Indien nodig, bouwen we van nul. Maar we integreren even goed bestaande, goed werkende software in onze oplossing. Zo vermijden we onnodige kosten.

Opvolgen

Jouw verhaal stopt niet na onze oplevering. Ook daar is onze aanpak anders. We vinden het immers belangrijk om onze oplossing verder te kunnen Opvolgen en jullie blijvend te ondersteunen. Momenten van retrospectie vinden wij een vanzelfsprekend verhaal. Wij behartigen graag het resultaat van ons gezamenlijk werk. Hebben we ons gezamenlijk doel bereikt? Waar kunnen we nog verbeteringen aanbrengen? Wat met de nieuwe ideeën die tijden het Bouwen ontstaan zijn? Hiermee gaan we verder aan de slag met opnieuw stap 1: Analyseren. Daarnaast helpen onze mensen jou met je nieuwgebouwde applicatie. Dit kan onder de vorm van coaching of opleiding. Zo blijft de werking van onze software altijd gewaarborgd. Want wij zijn pas content als jij dat bent.

Wij creëren waardevolle oplossingen voor professionals met hart en ziel.