< Wat zijn Progressive Web Apps?>

Met Progressive Web Apps (PWA) combineer je je website en mobiele apps tot één toestel onafhankelijk platform. Zo combineer je het nut van een website met de voordelen van een app. Een PWA maakt onder meer administratieve processen vlot toegankelijk, los van het toestel waarop je werkt. En dat betekent mega tijdwinst en flexibiliteit!

<Sterk alternatief>

Alleen maar voordelen

Progressive Web Apps (PWA) bieden een sterk alternatief voor de hoge kosten van een native app. Wie een native app wil aanbieden voor zowel Android als iOS, is immers verplicht om de hele oefening twee keer te doorlopen. Dit zowel voor ontwikkeling als testen en onderhoud. Met een PWA daarentegen bouw je één enkele app die op elk platform bruikbaar is. En die dezelfde kwaliteit van een native app aanbiedt qua design en gebruikservaring.

Een PWA heeft ook geen evaluatie en goedkeuring van één of meer app stores nodig. Je kan dus alle aandacht en inspanning bundelen. Terwijl je die anders moet verdelen over de verschillende versies van een native app.

<Waarom beter?>

Of hoe een PWA werkt

Progressive Web Apps (PWA) zorgen voor minder frictie en dus voor meer conversie. Bovendien ligt de focus op de gebruikservaring. De developer hoeft immers geen tijd en moeite te steken in de bouw en het onderhoud van verschillende native versies van een app.

Het zijn web apps die de gebruikservaring van een native app zo dicht mogelijk benaderen. Anders gezegd, de gebruiker van een PWA heeft niet het gevoel dat het om een web applicatie gaat. Een PWA lost dit onder meer op door met een starticoon te werken, net zoals bij een native app. Of door ook offline bepaalde functionaliteiten aan te bieden. En door het engagement van de gebruiker te versterken door het gebruik van meldingen.

<Ontdek de kracht>

Pik het nut van Progressive Web Apps op

PWA voor een echte app-like experience, ook offline!

Mobiele medewerkers zijn meer en meer mobiele datawerkers. Ze moeten namelijk data registreren en doorgeven, of informatie opvragen en inkijken.…
Lees meer
PWA

Wat kan een PWA meer dan een web app?

Ontdek hier wat een PWA meer kan dan een web app. Van native naar progressive! Een webapplicatie die zich gedraagt…
Lees meer
Wat kan een PWA meer dan een mobiele app

Progressive Web Applications (PWA’s) werken op elk platform

Wij brengen de voordelen van de Progressive Web Applications (PWA’s) naar onze Oracle APEX-oplossingen. Lees er hier alles over.
Lees meer