< Sectoren waar wij inmiddels in uitblinken >

Uiteraard is elk bedrijf welkom bij ons, maar door de jaren heen zijn er enkele sectoren die telkens weer op ons pad komen. Dat maakt dat we daar inmiddels krakken in ons vak zijn. Ontdek ze hieronder.
sectoren
sectoren

Havenbedrijven

In vele sectoren staat de bedrijfswereld onder zware tijdsdruk. Wie traag beweegt in de digitale wereld, loopt snel achterop. Ook havenbedrijven hebben hiermee te kampen. Dan hebben we het vooral over een tekort aan logische processen en de overvloed aan legacy systemen.

Digitalisering biedt bij uitstek het middel om een voorsprong te maken. En te behouden.

Benieuwd hoe wij snel en efficënt havenbedrijven naar een digitaal hoger niveau brengen?

Grootdistributie

Zoals in vele sectoren is digitalisering ook in de grootdistributie is een must, want zo kan je beter en sneller werken. Zeker met sterke concurrenten en een snel veranderende omgeving is innovatie cruciaal.

De voorbije jaren heeft de grootdistributie al fel in digitalisering geïnvesteerd. Centraal staan vaak één of meer grote systemen. Denk aan een ERP-pakket, een boekhoudsoftware of een voorraadsysteem. Helaas praten die systemen vaak moeizaam met elkaar en blijft hun data dus onbenut.

Wil jij weten hoe wij dit oplossen?

sectoren
sectoren

Manufacturing

Stilstaan is doodgaan, zoveel is zeker. Maar inmiddels loop je als bedrijf met traag bewegen al een riscio op achterop lopen. Dit merken ze ook in de wereld van manufacturing.

Digitalisering blijft hoogst noodzakelijk om je concurrentiële voorsprong te behouden.

Ontdek hoe wij de wereld van manufacturing digitaal naar hoger niveau tillen.

< Opgebouwde expertise >

Allereerst helpen we jou met een scherpe analyse en data gedreven advies. Daarop bouwen onze mensen sterke digitale oplossingen die de processen binnen jouw bedrijf versnellen of zelfs compleet digitaliseren. Met betaalbare software op maat veroveren wij België en Nederland. En alle straten daaromheen.