< Wat is Oracle APEX>

Oracle APEX is veruit het voornaamste low-code applicatieplatform voor bedrijven. Hiermee bouw je makkelijk schaalbare, veilige web- en mobiele applicaties met eersteklas functionaliteiten. Die laat je met even groot gemak zowel in de cloud als on-prem draaien.
Oracle APEX

<Blijf je concurrent voor>

Vlot inspelen op verandering

Met Oracle APEX bouwen ontwikkelaars snel impactvolle applicaties. Deze rollen ze in no-time uit zodat jouw business uitdagingen snel aangepakt worden. Hierdoor merk je direct de voordelen in de werking van je onderneming. Je hoeft geen uitgebreide kennis van verschillende technologieën te hebben om geavanceerde oplossingen te kunnen ontwikkelen. Jij kan je richten op de dagelijkse werking van je organisatie, terwijl Oracle APEX de vlotte operationele werking voor z’n rekening neemt.

Oracle APEX neemt de belangrijkste drempels voor maatwerk weg: tijd en geld. Want de snelle doorlooptijd zorgt voor een korte terugverdientijd! Ontdek hieronder de voordelen voor zowel IT als de business.

Low-code platform

Je hoeft enkel code schrijven waar het effectief nodig is en kan in kleine hoeveelheden worden opgenomen. Hierdoor pas je snel je applicatie aan.

Eenvoudig pagina-ontwerp

Met dit low-code platform beschik je over een eenvoudig te gebruiken pagina-ontwerp met drag & drop. Sleur en pleur :-)

Sjablonen van wereldklasse

Geniet van een gestructureerde gebruikerservaring voor je professionele zakelijke applicaties.

Onmiddellijk resultaat

Je ziet direct resultaat zonder moeizame implementatie in meerdere stappen. Dat is perfect voor Agile ontwikkelteams!

<Waarom overschakelen>

Voordelen van Oracle APEX

Verlaagde kosten

Maak gebruik van spectaculair ogende applicaties, gebouwd met minimale tot geen code. Snel ontwikkeld, makkelijk te onderhouden. Minder code = minder kosten, zo eenvoudig is het.

Minder onderhoud

Oracle APEX moedigt zo weinig mogelijk code aan. Minder code betekent minder complexiteit en minder onderhoud. De gedeelde componenten maken het eenvoudig om gemeenschappelijke code en gebruikersinterface te consolideren.

Gemoedsrust

Beveiliging is ingebouwd in het APEX-framework, van cross-site scripting tot SQL-injectie. Laat het APEX-framework het aantal beveiligingsfouten in je applicaties verminderen.

<Ontdek de kracht>

Lees onze verhalen

Oracle APEX 23.2

Hier is Oracle APEX 23.2 met als grootste wijzigingen: de introductie van zowel Workflows, die je klikkerdeklak kan opzetten en…
Lees meer
Oracle APEX 23.2

UI- en UX-design met Oracle APEX

Door het gebruik van Oracle APEX gaat alle ontwikkeling, ook het UI- en UX-design, een stuk makkelijker en sneller. En…
Lees meer
UI- en UX-design met Oracle APEX