1. Home
  2. Nieuws
  3. Wij bouwen software en langetermijnrelaties

Wij bouwen software en langetermijnrelaties >

Digitalisering is teamsport. Succes steunt er niet zozeer op losse projecten, maar op een volgehouden inspanning binnen een hecht partnerschap. Dat is de reden waarom we bij iAdvise over partners spreken, in plaats van over klanten. Co-creatie is daarbij het sleutelwoord. Want hoe langer je samenwerkt, hoe vlotter dat de beste resultaten oplevert. 

De visie van iAdvise is duidelijk: we richten ons op de uitbouw van langlopende partnerships. Digitale oplossingen op maat in Oracle APEX & Progressive Web Apps zijn onze specialiteit. Maar wat we doen is in de praktijk veel meer dan alleen maar losse stukken software opleveren. Wij kiezen bewust voor co-creatie, waarbij we samen met en voor bedrijven een oplossing bedenken en uitwerken. Naarmate de samenwerking duurt, leren we elkaar beter kennen, wat uiteindelijk ook alleen maar betere oplossingen oplevert. “Wij bouwen software en langetermijnrelaties”, vat Brent het samen.

Van analyse, over implementatie, tot support

Het is een aanpak die maar succesvol kan zijn door van bij de start samen te werken. Wij doen dat concreet door via een workshop de concrete behoeften van je onderneming in kaart te brengen. Van daaruit vertrekt de analyse en kan de eigenlijke softwareontwikkeling starten.

Maar evengoed stopt onze samenwerking niet na de oplevering van de toepassing. Ons partnerschap omvat ook de nodige begeleiding op het vlak van change management. De implementatie van een nieuw stuk software zorgt in je organisatie immers vaak voor een ingrijpende verandering. Ondersteuning is er ook in de vorm van een opleiding en training van de betrokken ICT-afdeling en eindgebruikers.

Indien gewenst staan we in voor onderhoud en support. Doorgaans bieden we opleiding aan voor één of meer key users, zodat die snel de meest dringende vragen van gebruikers kunnen beantwoorden. Voor grotere issues kunnen die key users vervolgens ook bij ons terecht. En verder blijven we uiteraard beschikbaar om de toepassingen uit te breiden of van nieuwe features te voorzien.

Gefaseerde aanpak

Al die elementen zorgen ervoor dat we met iAdvise duidelijk het verschil maken via onze projectaanpak. We zien digitalisering als een werk van lange adem. Een gefaseerde aanpak zorgt op lange termijn voor betere resultaten. We zorgen voor een centraal aanspreekpunt, waarna account- en projectmanager instaan voor de verdere aansturing en opvolging.

Het grote voordeel van onze aanpak is dat alles gebeurt op het tempo van jouw organisatie. We beginnen met de uitwerking van een MVP (Minimum Viable Product), wat toelaat om (een deel van) de software zo snel mogelijk te gebruiken, nieuwe inzichten te vergaren en daarna – op het gewenste tempo – het traject verder uit te stippelen. Dankzij die manier van werken behoud je als bedrijf altijd de controle en vermijd je dat een project je boven het hoofd groeit.

De best passende oplossing

Het is onze ambitie om iedereen altijd de best mogelijke oplossing aan te bieden. Bestaat die oplossing uit de ontwikkeling van een maatwerk toepassing op basis van Oracle APEX of Progressive Web Apps, dan schakelen we daar met plezier onze expertise voor in. Zijn er voor dat specifieke vraagstuk andere, beter passende oplossingen beschikbaar? Dan begeleiden we je in de rol van adviseur evengoed naar dat traject. Als bedrijf binnen de Inkubis-cluster – en bij uitbreiding de hele Cronos Groep – hebben we namelijk rechtstreeks toegang tot zowat elke denkbare technologie.

Wil je meer weten over hoe iAdvise samen voor jou software en langetermijnrelaties kan bouwen? Contacteer ons!

Ben je benieuwd naar ons aanbod?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Oracle APEX-training bij iAdvise: de vinger aan de pols

Twee keer per jaar verschijnt er een nieuwe release van Oracle APEX. Benieuwd welke bijkomende opportuniteiten dat inhoudt voor jouw…
Lees meer
Oracle APEX-training bij iAdvise

UX/UI – Do’s and Don’ts

Binnen iAdvise doen we ons uiterste best om onze slagzin ‘standaard iets meer’ helemaal waar te maken. Sinds een tijdje…
Lees meer
UX/UI - Do's and Don'ts

Golden Oldie Bart

Als je naar de leeftijd en de spring-in-t-veldness kijkt van Bart zou je het niet vermoeden. Maar intussen kunnen we…
Lees meer
Golden Oldie Bart