< De digitale toekomst van netwerkbedrijf Juva >

De digitale toekomst van netwerkbedrijf Juva

Dienst

<DevOps>

Tech

<Oracle Apex>

Klant

<Juva>

We leven in een unieke tijd waarin technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Dat biedt kansen, maar ook uitdagingen. Bij netwerkbedrijf Juva weten ze daar alles van. Gelukkig kunnen zij bouwen op medewerkers zoals Bram, die iedere dag een stapje extra zetten om de organisatie future-proof te maken.

Veel bedrijven grijpen digitalisering en slimme automatisering aan, omdat zij koploper willen blijven in hun vakgebied, maar makkelijk is dat niet. Om tot de beste software-oplossingen te komen, heb je namelijk niet alleen de beste technologie nodig, maar ook de beste mensen. Bij iAdvise hebben we die mensen: gepassioneerde software-ontwikkelaars die meebouwen aan de digitale toekomst van innovatieve bedrijven. Ontdek het in de digitale toekomst van netwerkbedrijf Juva!

Neem bijvoorbeeld Juva

Netwerkbedrijf Juva, dat gespecialiseerd is in het transport van energie en energiemanagement, is ook voortdurend op zoek naar manieren om workflows te verbeteren en hun organisatie slimmer in te richten.

Als moedermaatschappij van drie ondernemingen heeft Juva maar liefst 270 medewerkers in dienst die allemaal hetzelfde doel nastreven: het ondersteunen en mogelijk maken van de energietransitie.

Een ambitieuze missie, maar in deze tijd misschien wel belangrijker dan ooit. “Heldere bedrijfsprocessen en digitale oplossingen zijn dan ook onmisbaar in onze organisatie”, legt IT manager Hugo de Heer uit. “Onze mensen werken iedere dag vanuit verschillende disciplines samen aan het omvormen van de huidige energievoorziening naar een duurzaam energiesysteem.”

Als DevOps Engineer maakt Bram nu al een jaar deel uit van een tienkoppig scrum team dat zich in sprints van drie weken bezighoudt met nieuwe functionaliteiten, onderhoudsreleases en het afleveren van software oplossingen. Een belangrijke rol, want samen met zijn collega’s bouwt Bram iedere dag aan de digitale toekomst van het netwerkbedrijf.

Bij Juva komen techniek, mensen en IT samen en dat maakt het zo mooi.

<Andere cases>

Deze zal je misschien ook interessant vinden

GroupM evolueert mee met de markt
GroupM

GroupM evolueert met de markt mee dankzij low-code ontwikkeling

Het initiatief om Nimbus te moderniseren, was ingegeven door het besluit van Oracle om Forms, hun omgeving voor Rapid Application…
Lees meer
Vernieuwde applicatie bij DPG Media met low-code
DPG Media

Vernieuwde applicatie bij DPG Media met low-code

Een verouderde applicatie moderniseren, snel en zonder torenhoog budget. Dat is wat iAdvise doet via het low-codeplatform Oracle APEX. Ook…
Lees meer
van papier naar digitaal
CSP

Van papier naar digitaal

Om de operationele diensten én alle informatie over scheepsoperaties te verenigen in een ‘digital vesselfile’, werd Oracle APEX ingezet.
Lees meer