< De digitale toekomst van netwerkbedrijf Juva >

De digitale toekomst van netwerkbedrijf Juva

Dienst

<DevOps>

Tech

<Oracle Apex>

Klant

<Juva>

We leven in een unieke tijd waarin technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Dat biedt kansen, maar ook uitdagingen. Bij netwerkbedrijf Juva weten ze daar alles van. Gelukkig kunnen zij bouwen op medewerkers zoals Bram, die iedere dag een stapje extra zetten om de organisatie future-proof te maken.

Veel bedrijven grijpen digitalisering en slimme automatisering aan, omdat zij koploper willen blijven in hun vakgebied, maar makkelijk is dat niet. Om tot de beste software-oplossingen te komen, heb je namelijk niet alleen de beste technologie nodig, maar ook de beste mensen. Bij iAdvise hebben we die mensen: gepassioneerde software-ontwikkelaars die meebouwen aan de digitale toekomst van innovatieve bedrijven. Ontdek het in de digitale toekomst van netwerkbedrijf Juva!

Neem bijvoorbeeld Juva

Netwerkbedrijf Juva, dat gespecialiseerd is in het transport van energie en energiemanagement, is ook voortdurend op zoek naar manieren om workflows te verbeteren en hun organisatie slimmer in te richten.

Als moedermaatschappij van drie ondernemingen heeft Juva maar liefst 270 medewerkers in dienst die allemaal hetzelfde doel nastreven: het ondersteunen en mogelijk maken van de energietransitie.

Een ambitieuze missie, maar in deze tijd misschien wel belangrijker dan ooit. “Heldere bedrijfsprocessen en digitale oplossingen zijn dan ook onmisbaar in onze organisatie”, legt IT manager Hugo de Heer uit. “Onze mensen werken iedere dag vanuit verschillende disciplines samen aan het omvormen van de huidige energievoorziening naar een duurzaam energiesysteem.”

Als DevOps Engineer maakt Bram nu al een jaar deel uit van een tienkoppig scrum team dat zich in sprints van drie weken bezighoudt met nieuwe functionaliteiten, onderhoudsreleases en het afleveren van software oplossingen. Een belangrijke rol, want samen met zijn collega’s bouwt Bram iedere dag aan de digitale toekomst van het netwerkbedrijf.

Bij Juva komen techniek, mensen en IT samen en dat maakt het zo mooi.

<Andere cases>

Deze zal je misschien ook interessant vinden

ITC Rubis
ITC Rubis

Nieuwe planningstool bij ITC Rubis

Een goede planningstool is goud waard, zeker voor een logistieke onderneming. Dat beseft de Antwerpse tankterminal operator ITC Rubis maar…
Lees meer
Petronas
Petronas

Petronas Lubricants International bouwt oplossing voor track & trace met iAdvise

Een bekende Duitse autofabrikant verkoopt niet alleen auto’s en vrachtwagens, maar ook motorolie, volgens nauwkeurige specificaties geproduceerd door Petronas in…
Lees meer
GroupM evolueert mee met de markt
GroupM

GroupM evolueert met de markt mee dankzij low-code ontwikkeling

Het initiatief om Nimbus te moderniseren, was ingegeven door het besluit van Oracle om Forms, hun omgeving voor Rapid Application…
Lees meer