< Vers bloed bij iAdvise >

Happy happy joy joy! iAdvise is weer een beetje gegroeid. De voorbije maanden maakte dit olijke tweetal z’n opwachting binnen ons gezellige team. En met de versoepelde corona-regels, konden we ze zelfs op kantoor ontvangen!

Jael is een gedreven developer en komt over van bij BASF. Hanz maakte jaren Plantyn (on)veilig, en brengt een rugzak vol PM-ervaring mee. Vers bloed bij iAdvise komt uiteraard voor camera en microfoon terecht. De newbies beter leren kennen, doe je hier:

Jael

Jael in drie woorden

Doorzetter
Ontdekkingsreiziger
Sociale kameleon

Welke ervaring breng je mee?

In mijn vrije tijd hield ik me van jongs af aan bezig met computers en gaming. Zo’n 5 jaar geleden besloot ik om deze passie te volgen. Hiervoor startte een zelfstudietraject Toegepaste Informatica aan de KdG. Ondertussen heb ik ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen, testen en onderhouden van webapplicaties. Hierbij ligt mijn focus niet alleen op het functionele, maar ook op het design en de gebruikerservaring die ik steeds probeer te  verbeteren.

Wat wil je bereiken binnen iAdvise?

De eerste jaren wil ik mijn technische skills naar hoger level brengen. Later zou ik graag mijn eigen projecten willen beheren waarin ik mee denk op maat van de klant.

Waarmee vul je je dagen als je niet aan het werk bent?

Koken staat bij mij op 1, als ik dat kan doen voor vrienden en familie, ben ik helemaal content. Daarnaast wijkt m’n aandacht geregeld uit naar gaming en durf ik de reiskaart ook wel eens te spelen!

Hanz

Hanz in drie woorden

Sociale Introvert
Sportief
Leergierig

Welke ervaring breng je mee?

Eigenlijk ben ik per ongeluk in IT gerold want heb totaal geen DEV achtergrond of IT opleiding (wie heeft dat tegenwoordig nog nodig met Youtube en Google? 😉). Ik ben wel redelijk goed in talen en probeer het idioom van de klant zo goed mogelijk om te zetten in hapklaar Agile jargon. Verder ben ik een enorme voorstander van Lead by Example en probeer iedereen zo veel mogelijk in zijn/haar kracht te zetten om talenten te laten bovendrijven en versterken. En voor de rest: #rtfm (op LinkedIn).

Wat wil je bereiken binnen iAdvise?

In de eerste plaats focus ik me op mijn draai vinden binnen iAdvise, en wil ik vooral een meerwaarde en steun-en-toeverlaat zijn voor het hele team. Op termijn hoop ik iAdvise als m’n tweede familie te kunnen zien en bij te dragen aan de volgende nog betere releases van het bedrijf iAdvise.

Waarmee vul je je dagen als je niet aan het werk bent?

Mijn 3 kids eisen vooral m’n aandacht op, maar daarnaast heb ik een ruime interesse in personal development, sporten en voeding. Verder ben ik zelfstandig FitCoach, uiteraard buiten m’n iAdvise-focus!

Zorg jij straks voor nog meer vers bloed bij iAdvise? Contacteer ons.

Wat hebben we nog meer in petto aan jobs? Ontdek onze vacature!

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Bij iAdvise geloven we in de kracht van het team

Dat je een team extra smeedt tussen pot en pint, mes en vork of vol in’t zweet, dat weten we…
Lees meer
De kracht van het team

De overstap naar Oracle APEX

Het einde van Oracle Forms komt stilaan in zicht. In vorige blogs legden we uit waarom Oracle APEX een logisch…
Lees meer
Oracle APEX: het stappenplan

Van Oracle Forms naar Oracle APEX: gelijkenissen en verschillen

De tijd tikt voor Oracle Forms. Alleen voor versie 12c is er momenteel nog extended support beschikbaar. Maar ook daarvoor…
Lees meer
Van Oracle Forms naar Oracle APEX