< Tech with a soul >

Ook in 2023 staat iAdvise garant voor betaalbare IT-oplossingen op maat. Het blijft onze ambitie om de unieke processen van onze klanten met maatwerk te ondersteunen. Zo kunnen wij hun digitale maturiteit verhogen. Onze focus ligt daarbij onveranderd op veiligheid, performantie en gebruiksvriendelijkheid.

Het voorbije jaar tekenden we met iAdvise opnieuw een sterke groei op. We verwelkomden maar liefst acht nieuwe medewerkers. Dat we continu investeren in de uitbreiding van ons team, heeft een duidelijke reden. We vertrekken altijd opnieuw vanuit de meerwaarde die we met onze oplossingen aan onze klanten aanreiken. We zetten daarbij in op een hoge graad van betrokkenheid. Met onze persoonlijke aanpak maken we het verschil bij de ontwikkeling van waardevolle software op maat. Vandaar onze nieuwe baseline: tech with a soul.

Betaalbaar maatwerk blijft ons uitgangspunt. Waarom zou je je manier van werken – de processen die mee de identiteit van je organisatie vormen – aanpassen aan een standaard softwarepakket? Wat ons betreft, is dat de wereld op zijn kop. Wij vertrekken net vanuit het unieke karakter van de processen van onze klanten. We bouwen software op maat, gericht op het leveren van meerwaarde op maat.

Digitale topsport

Wat we voor onze klanten leveren, is niets minder dan digitale topsport. We doen meer dan zomaar applicaties bouwen. Aan onze software op maat verbinden we verschillende voorwaarden. In de eerste plaats moet de software veilig zijn. Daarnaast moet hij een hoge performantie bieden. De software mag voor de business geen hinderende factor zijn. Integendeel, hij is er net op gericht de business te helpen. Dat doen we door extra aandacht te schenken aan de gebruikerservaring.

Door het bouwen van veilige, performante en gebruiksvriendelijke oplossingen ook betaalbaar te houden, slagen we erin het traject richting digitale maturiteit gevoelig te versnellen. De ondersteuning van digitale transformatie blijft het doel, met onze software op maat als middel.

Tech with a soul

Grote betrokkenheid

De klanten van iAdvise blijven doorgaans lang klant. Dat heeft onder andere met onze flexibiliteit te maken. Maar het draait ‘m vooral ook om het feit dat we er alles aan doen om voor iedere klant de juiste oplossing uit te tekenen.

We denken mee met de klant en laten onze oplossingen mee evolueren met de manier waarop z’n organisatie zich ontwikkelt. Met die betrokkenheid maken we het verschil. Daarbij laten we ons niet zomaar verleiden door de hype van het moment. We kiezen bewust voor technologie die haar strepen al heeft verdiend.

Door het bouwen van veilige, performante en gebruiksvriendelijke oplossingen ook betaalbaar te houden, slagen we erin het traject richting digitale maturiteit gevoelig te versnellen.

Meer aandacht voor projectwerking

Om onze projectwerking verder te versterken, hebben we intussen een Project Management Office (PMO) uitgebouwd. Dit bestaat uit projectmanagers, product owners, architecten, coaches, etc. We kiezen ervoor om onze services nauwkeuriger af te lijnen. Naast de PMO hebben we zo ook teams opgezet voor de ontwikkeling van Progressive Web Apps. En er zijn ook teams voor low-code ontwikkeling in Oracle APEX, UI/UX, etc.

We maken die keuze op vraag van onze klanten. We zien meer en meer organisaties die de voorkeur geven aan een projectmatige aanpak. Daarbij zoeken zij een partner die van A tot Z een volledige oplossing aanbiedt. Dit houdt ook een complete ontzorging en gegarandeerde continuïteit van de bestaande processen in.

Via de schaalbaarheid van onze services en teams kunnen wij de kwaliteit van de geboden services verder verhogen. Projectwerking maakt dat mogelijk, omdat we meer inzetten op de kruisbestuiving tussen specialisten uit verschillende vakgebieden. Voor steeds meer klanten is het bovendien een voordeel dat ze meer controle hebben over het budget en de timing van een project. Door een project op te schalen, is bovendien een kortere time to market mogelijk.

Verdere ontzorging

Om onze groei in klanten en projecten nog beter te ondersteunen, blijven we investeren in de uitbreiding van extra dienstverlening en support. Als deel van onze oplossing bieden we zo bijvoorbeeld ook hosting aan. Via het concept van managed applications gaan we nog een stap verder in de aangeboden ontzorging. We werken daarbij onder meer samen met onze collega’s van BRYXX, die instaan voor het complete infrastructuurbeheer.

Wil je meer weten over ‘Tech with a soul’?

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Uitdagingen in de havensector

De Vlaamse zeehavens vormen het logistieke kruispunt van Europa. In 2023 werden er maar liefst ruim 302 miljoen ton goederen…
Lees meer
uitdagingen in de havensector

Low-code is geen no-code!

De termen low-code en no-code worden al eens met elkaar verward. Dat merken ook onze iAdvisers wanneer ze praten met…
Lees meer
low-code is geen no-code

Stap voor stap processen optimaliseren

Bij de toepassingen die we bij BASF ontwikkelen, zetten we maximaal in op hergebruik. Onze klanten boeken er zo verschillende…
Lees meer
stap voor stap processen optimaliseren