< Stagiairs hit the stage >

Ook dit jaar mogen we weer drie stagiairs verwelkomen. Lieselotte, Wouter en Brent komen het team een tijdje versterken en hopen er zelf uiteraard ook wat van op te steken. 

Net zoals alle versterkingen, verdienen ook tijdelijke newbies de nodige aandacht. Leer hen hier wat beter kennen: stagiairs hit the stage!

Lieselotte

stagiairs hit the stageLieselotte in één woord

Gedreven

Waarom koos je voor een stage bij iAdvise?

Om bij te leren in een gezellige, vriendelijke omgeving. Een stage bij iAdvise is een kans om kennis te maken met een low-code platform.

Welke ervaring wil je meenemen aan het einde?

Ervaring hoe het is om mee te draaien in een IT-bedrijf en kennis opdoen over low-coding, teamwork en communicatie binnen een bedrijf.

Wat zijn je hobbies?

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met computergames en een beetje grafisch werk. Maar natuurlijk zit ik wel eens graag in het zonnetje, buiten op een terrasje met vrienden of familie.

Wouter

stagiairs hit the stageWouter in één woord

Gewoontedier

Waarom koos je voor een stage bij iAdvise?

Aangezien ik zelf in de Full Stack afstudeerrichting zit, was het al een goede match omdat iAdvise binnen een data- en full-stackomgeving oplossingen zoekt. In onze opleiding was low-code nog niet langsgekomen, dus leek het me interessant om ook daar eens kennis mee te maken. Als laatste is de locatie ook gewoon perfect: het is een groot voordeel als de pendeltijd een kleine 15 minuten met de fiets is.

Welke ervaring wil je meenemen aan het einde?

Ervaring in een echte werkomgeving in plaats van een schoolomgeving. Ik verwacht als belangrijkste gevolg dat ik meer voldoening ga hebben uit wat we hebben gecreëerd, omdat het effectief in de toekomst gebruikt zal worden. Daarnaast is ook de kennismaking met een low-code framework iets waar ik naar uitkijk, zodat ik weet of het mijn ding kan zijn of niet.

Mijn voornaamste hobby is dat ik lid ben van de +16-groep van KLJ Reet. Elke vrijdag wordt er met deze groep een activiteit gedaan. Dit kan gaan van samen bowlen tot lokaal gaan fuiven. En eenmaal per jaar trekken we met de groep er een weekend op uit. In de zomermaanden doe ik aan vendelen. Vendelen is figuren zwaaien met een grote vlag met of zonder muziek.

Brent

stagiairs hit the stageBrent in één woord

Ambitieus

Waarom koos je voor een stage bij iAdvise?

Ik koos voor een stage bij iAdvise omdat ik op zoek was naar een creatieve uitdaging naast mijn studie. Het proces van een project uitwerken met een totaal nieuwe tool én met een nieuwe programmeertaal zag ik meteen zitten, aangezien mijn richting niet altijd even uitdagend is.

Ook vind ik het creatieve aspect heel belangrijk, iets wat nog altijd mogelijk is in het schrijven van de code en het ontwerpen van de applicatie.

Bij het kennismakingsgesprek voelde ik meteen een klik. Ik zag me daar al op kantoor zitten met de fijne sfeer die er hing. Dit was zeker ook doorslaggevend om niet verder te zoeken en volledig te gaan voor deze stage.

Welke ervaring wil je meenemen aan het einde?

De ervaring die ik graag wil meenemen is de eerste kennismaking met het meedraaien in een bedrijf en het dagelijks naar kantoor gaan. Dit gaf me een soort van samenhorigheidsgevoel en ik merkte ook dat ik veel productiever was dan thuis. Ook het teamwork met de (student)collega’s en de manier van werken, zoals de daily’s en teammeetings ga ik zeker meenemen als positieve ervaring!

Wat zijn je hobbies?

In mijn vrije tijd hou ik ervan om mijn sociale contacten te onderhouden op eender welke plezante manier, te koken, te reizen … kortom van het leven te genieten. Ook probeer ik om 3x per week te gaan fitnessen, al lukt dat niet altijd even goed. Daarnaast heb ik een eigen webdesign/-development bedrijfje, genaamd BrentAtWeb. Dat richtte ik 2 jaar geleden als student-ondernemer, maar zie ik ook eerder als een hobby omdat ik het zo graag doe!

Wil jij ook graag bij de stagiairs hit the stage horen? Contacteer ons.

Heb je je diploma en wil je graag bij ons komen werken?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Hoe een chatbot bedrijfsprocessen efficiënter maakt

Dankzij OCI Generative AI kan je in natuurlijke taal met de chatbot praten. Zo’n chatbot wordt meestal gebruikt door medewerkers,…
Lees meer
chatbot

Lectuur voor op vakantie

Als ondernemer creëer je zelf de job die perfect bij jou past. En ja, elke job heeft uiteraard z’n minder…
Lees meer
Lectuur voor op vakantie

iAdvise goes AI!

We gingen vorige week langs op het Oracle Data & AI Forum, waar we ons verder verdiepten in de AI-toepassingen.…
Lees meer
iAdvise goes AI!