< Samen op culturele en gastronomische toer >

Donderdag 10 november was het weer zover, het volgende iAdvise event! Deze keer kozen we voor een combinatie van Antwerpse cultuur en alternatieve Italiaanse keuken.

We trokken samen op culturele en gastronomische toer in Antwerpen! En met een bende iAdvisers kan dat alleen maar gelijk staan aan plezier, interesse en smaakpapillen.

De Antwerpse Ruien

De avond begon met een flinke stap terug in de tijd toen we in ons beschermend pak en onze laarzen de Antwerpse ruien betraden. Gelukkig kregen we dit materiaal mee, want door de regenval van de afgelopen dagen stond het water in de ruien vrij hoog. Dit ondergrondse doolhof van tunnels en grachten onthult de verborgen geschiedenis van de stad. Onder leiding van een deskundige gids dwaalden we ons door smalle gangen en hoorden we geweldige verhalen over middeleeuwse handel en moderne stadsplanning.

samen op culturele en gastronomische toer
samen op culturele en gastronomische toer

De architectuur van de ruien, met hun stenen gewelven en kronkelende paden, bood een uniek perspectief op de stad. Het was een reis door de tijd, van middeleeuwse vestingwerken tot hedendaagse stadsinfrastructuur. En dit allemaal onder, boven en naast ons terug te vinden.

Na deze unieke ondergrondse ontdekkingstocht hadden we natuurlijk een stevige eetlust opgebouwd en trokken we de stad verder in aan de bovenkant.

samen op culturele en gastronomische toer

Alternatief Italiaans

Daar stond Otomat op onze culinaire radar. Het restaurant heeft een uniek concept: pizza met een twist. Wat Otomat onderscheidt, is hun creatieve benadering van pizza. Hier geen standaard margherita of pepperoni.

In plaats daarvan biedt het menu een scala aan inventieve combinaties. Uit al die verschillende unieke combinaties konden wij Advisers natuurlijk weer moeilijk kiezen, dus gingen we voor de sharing menu. Hier komt ie: en “Vol-Au-Vent’ pizza, een “Ritmo De La Nacho” pizza, een “Dirty Vegan” pizza en een “With love From Belgium” pizza. Het waren slechts enkele keuzes die we maakten. En dat ze gesmaakt hebben!

Tijdens een lekkere pizza en een verfrissend drankje namen we met het team ook de tijd om bij te praten. Daarbij besloten we onder andere om een volgend event te organiseren vanuit de collega’s. Zo ontstond de iAdvise Digital Gamenight in december. Stay tuned!

De avond

Onze dag in Antwerpen was een perfecte balans tussen geschiedenis en hedendaagse culinaire verwennerij. De Antwerpse ruien openden een venster naar het verleden, terwijl Otomat ons meenam op een smakelijke reis naar de toekomst van pizza.

En nu? Uitkijken naar het Digital Gamenight event in december waar ongetwijfeld enkele spannende wedstrijden op de agenda staan.

Wil jij ook samen op culturele en gastronomische toer met iAdvisers?

Ben je eerder benieuwd naar onze diensten?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Uitdagingen in de havensector

De Vlaamse zeehavens vormen het logistieke kruispunt van Europa. In 2023 werden er maar liefst ruim 302 miljoen ton goederen…
Lees meer
uitdagingen in de havensector

Low-code is geen no-code!

De termen low-code en no-code worden al eens met elkaar verward. Dat merken ook onze iAdvisers wanneer ze praten met…
Lees meer
low-code is geen no-code

Stap voor stap processen optimaliseren

Bij de toepassingen die we bij BASF ontwikkelen, zetten we maximaal in op hergebruik. Onze klanten boeken er zo verschillende…
Lees meer
stap voor stap processen optimaliseren