1. Home
  2. Nieuws
  3. Planningstool Fullcalendar

< Planningstool Fullcalendar >

Een gepland mens, is er twee waard. ’t Is niet helemaal de correcte uitspraak, maar geef toe, ze klinkt plausibel. Zeker als je kijkt naar een bedrijfsmatige context, is planning superhandig. Denk maar aan scheepsplanning, vakantieplanning, releaseplanning, aankoopplanning, etc. Planning vind je in alle maten en gewichten, in alle soorten en kleuren. En wij gooien er nog eentje bovenop.

Aangezien gebruiksgemak bij ons voorop staat, zijn we op zoek gegaan naar de beste manier om planningen weer te geven. We willen daarbij zo visueel mogelijk werken om de gebruiker in één oogopslag het correcte overzicht te kunnen geven. In onze zoektocht naar een mooie plannersinterface, stootten we op fullcalender.io, een lightweight javascript-calendar, opgevuld door JSON, die alle data proper op je scherm tovert. De planningstool Fullcalendar is zo goed, dat ze er zelfs bij NASA gebruik van maken! Dus voor onze projecten leek-ie dan ook zeker geschikt.

Intussen hebben we de planningstool Fullcalendar gebruikt bij meerdere projecten. De grote voordelen? Snel opgezet, snel ingevuld, en mooi qua uitzicht.

Een kleine showcase 

Wil jij eens sparren over de planningstool Fullcalendar? Contacteer ons.

Ben je benieuwd naar wat we nog kunnen?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Inkubis Inspiration Day

Een nieuw jaar brengt nieuwe vooruitzichten met zich mee. Oracle heeft een fantastische roadmap vooropgesteld voor waar ze met APEX…
Lees meer
Inkubis Inspiration Day

Zonder zorgen Oracle APEX bestanden naar de cloud

Eind maart vond APEX World plaats. Onze eigen Robin Verstrepen was een van de sprekers en had het over hoe…
Lees meer
Oracle APEX bestanden naar de cloud

Nieuwe en vernieuwde stagiair bij iAdvise

Onlangs startte Mo als stagiair bij iAdvise. In drie woorden omschrijft hij zichzelf: optimistisch, gemotiveerd en open-minded. Werknemer of stagiair,…
Lees meer
Nieuwe en vernieuwde stagiair