< Planningstool Fullcalendar >

Een gepland mens, is er twee waard. ’t Is niet helemaal de correcte uitspraak, maar geef toe, ze klinkt plausibel. Zeker als je kijkt naar een bedrijfsmatige context, is planning superhandig. Denk maar aan scheepsplanning, vakantieplanning, releaseplanning, aankoopplanning, etc. Planning vind je in alle maten en gewichten, in alle soorten en kleuren. En wij gooien er nog eentje bovenop.

Aangezien gebruiksgemak bij ons voorop staat, zijn we op zoek gegaan naar de beste manier om planningen weer te geven. We willen daarbij zo visueel mogelijk werken om de gebruiker in één oogopslag het correcte overzicht te kunnen geven. In onze zoektocht naar een mooie plannersinterface, stootten we op fullcalender.io, een lightweight javascript-calendar, opgevuld door JSON, die alle data proper op je scherm tovert. De planningstool Fullcalendar is zo goed, dat ze er zelfs bij NASA gebruik van maken! Dus voor onze projecten leek-ie dan ook zeker geschikt.

Intussen hebben we de planningstool Fullcalendar gebruikt bij meerdere projecten. De grote voordelen? Snel opgezet, snel ingevuld, en mooi qua uitzicht.

Een kleine showcase 

Wil jij eens sparren over de planningstool Fullcalendar? Contacteer ons.

Ben je benieuwd naar wat we nog kunnen?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Samen op culturele en gastronomische toer

Donderdag 10 november was het weer zover, het volgende iAdvise event! Deze keer kozen we voor een combinatie van Antwerpse…
Lees meer
samen op culturele en gastronomische toer

Hogeschool PXL maakt jongeren warm voor low-code

Inspireren en jongeren warm maken voor low-code? Het is iets waar Hogeschool PXL al even op inzet. Met hun Innovatieroute…
Lees meer
Hogeschool PXL maakt jongeren warm voor low-code

iAdvise kijkt net iets verder vooruit, ook met projectwerking

Een project heeft per definitie een tijdelijk karakter, zou je denken. En toch zien we dat zelfs een klein project…
Lees meer
iAdvise kijkt verder vooruit, ook met projectwerking