Oud meubilair in een nieuw jasje: Brent >

Soms rijd je jezelf een beetje vast. Bijvoorbeeld als je per sé elke nieuwe medewerker in een nieuwsbriefdoosje wil stoppen. En zeker als die nieuwe medewerker eigenlijk al een tijdje de werkvloer onveilig maakt, maar dan als externe, doch dedicated commercieel verantwoordelijke. Maar we zijn een kei in getting things done, en dat is in dit geval niet anders. Voor wie Brent al eerder tegenkwam, dit oude meubilair kreeg eindelijk een echt iAdvise-jasje (of hoodie). Voor alle anderen: aangename kennismaking!

Brent

Brent in drie woorden

  • Spontaan
  • Transparant: open en eerlijke communicatie
  • Respectvol

Welke ervaring breng je mee?

Ik deed anderhalf jaar inside sales, daarna anderhalf jaar account manager en nu al twee jaar sales consultancy. Intussen ben ik al langer dan anderhalf jaar actief voor iAdvise als commercieel verantwoordelijke.

Wat wil je bereiken binnen iAdvise?

Ik wil ervoor zorgen dat al onze partners zo snel en zo goed mogelijk verder geholpen worden. Dit houdt in dat ze met alle vragen bij mij terecht kunnen en dat ze weten dat ik ook mijn uiterste best zal doen om hen verder te helpen. Mijn aanpak is simpel: ik help op de manier dat ik ook zelf geholpen wens te worden, met veel aandacht voor wensen en verwachtingen. Daarnaast wil ik met iAdvise ook verder blijven groeien, op een rustige manier zodat we zowel de hechte en persoonlijke band die we met onze partners opbouwen, als onze snelle en kwaliteitsvolle service kunnen blijven garanderen.

Waarmee vul je je dagen als je niet aan het werk bent?

Ik doe wekelijks dingen met mijn vriendengroep, van etentjes met de partners tot samen Formule 1 kijken of er eens tussenuit gaan. Binnen enkele weken verwelkomen we thuis een Australische herder, dus de tijd die nu nog vrij is, zullen we daarmee zeker wel vullen.

Zorg jij straks voor nog meer collega’s bij iAdvise? Contacteer ons.

Wat hebben we nog meer in petto aan jobs? Ontdek onze vacature!

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Bij iAdvise geloven we in de kracht van het team

Dat je een team extra smeedt tussen pot en pint, mes en vork of vol in’t zweet, dat weten we…
Lees meer
De kracht van het team

De overstap naar Oracle APEX

Het einde van Oracle Forms komt stilaan in zicht. In vorige blogs legden we uit waarom Oracle APEX een logisch…
Lees meer
Oracle APEX: het stappenplan

Van Oracle Forms naar Oracle APEX: gelijkenissen en verschillen

De tijd tikt voor Oracle Forms. Alleen voor versie 12c is er momenteel nog extended support beschikbaar. Maar ook daarvoor…
Lees meer
Van Oracle Forms naar Oracle APEX