1. Home
  2. Algemeen
  3. Opnieuw vers bloed bij iAdvise

< Opnieuw vers bloed bij iAdvise >

iAdvise is weer een beetje gegroeid. De voorbije maand maakte deze topper z’n opwachting binnen ons dream team. Zeger is een gedreven developer met een bachelor Toegepaste Informatica op zak. Daarnaast deed hij al de nodige ervaring op als front-end developer.

Omdat dit opnieuw vers bloed bij iAdvise is, komt ook Zeger voor de camera en de microfoon terecht. Maak kennis met deze leergierige, bezige bij die staat voor zelfontwikkeling. En dat is wat hij bij iAdvise vond! We houden je niet langer in spanning: hier is Zeger!

Zeger

Opnieuw vers bloed bij iAdvise

Zeger in drie woorden

Positief

Leergierig

Intuïtief

Welke ervaring breng je mee?

Met een bachelor Toegepaste Informatica op zak geniet ik van een brede basiskennis binnen de IT-wereld. Vervolgens ben ik actief geweest als Salesforce- & Javascript-developer met een focus op front-end development. Daarnaast heb ik ook op zelfstandige basis aan eigen projecten gewerkt, variërend van webapplicaties tot webshops.

Wat wil je bereiken binnen iAdvise?

Ik ben een grote voorstander van zelfontwikkeling. Volgens mij biedt iAdvise de perfecte omgeving om mijzelf te ontwikkelen, niet enkel als developer, maar als consultant in het geheel. Zodoende ben ik ervan overtuigd dat met deze mentaliteit er deuren zullen open gaan die gunstig zijn voor zowel mijzelf als voor iAdvise. Verder hoop ik een netwerk op te bouwen van professionals waarvan ik van kan bijleren en mijn eigen kennis met kan delen.

Waarmee vul je je dagen als je niet aan het werk bent?

Buiten technologie ben ik enorm graag bezig met sport. Dit gaat van uitdagende hikes tot fitness & padel. Daarnaast heb ik een passie voor avontuurlijke reizen en vind je me ook wel eens terug op een festival!

Zorg jij straks voor nog meer vers bloed bij iAdvise?

Wat hebben we nog meer in petto aan jobs?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Inkubis Inspiration Day

Een nieuw jaar brengt nieuwe vooruitzichten met zich mee. Oracle heeft een fantastische roadmap vooropgesteld voor waar ze met APEX…
Lees meer
Inkubis Inspiration Day

Zonder zorgen Oracle APEX bestanden naar de cloud

Eind maart vond APEX World plaats. Onze eigen Robin Verstrepen was een van de sprekers en had het over hoe…
Lees meer
Oracle APEX bestanden naar de cloud

Nieuwe en vernieuwde stagiair bij iAdvise

Onlangs startte Mo als stagiair bij iAdvise. In drie woorden omschrijft hij zichzelf: optimistisch, gemotiveerd en open-minded. Werknemer of stagiair,…
Lees meer
Nieuwe en vernieuwde stagiair