opnieuw vers bloed bij iAdvise

Opnieuw vers bloed bij iAdvise

iAdvise is weer een beetje gegroeid. De voorbije maand maakte deze topper z’n opwachting binnen ons dream team. Zeger is een gedreven developer met een bachelor Toegepaste Informatica op zak. Daarnaast deed hij al de nodige ervaring op als front-end developer. Omdat dit opnieuw vers bloed bij iAdvise is, komt ook Zeger voor de camera en de microfoon terecht. Maak kennis met deze leergierige, bezige bij die staat voor zelfontwikkeling. En dat is wat hij bij iAdvise vond! We houden je niet langer in spanning: hier is Zeger!

Zeger

Opnieuw vers bloed bij iAdviseZeger in drie woorden
  • Positief
  • Leergierig
  • Intuïtief
Welke ervaring breng je mee?

Met een bachelor Toegepaste Informatica op zak geniet ik van een brede basiskennis binnen de IT-wereld. Vervolgens ben ik actief geweest als Salesforce- & Javascript-developer met een focus op front-end development. Daarnaast heb ik ook op zelfstandige basis aan eigen projecten gewerkt, variërend van webapplicaties tot webshops.

Wat wil je bereiken binnen iAdvise?

Ik ben een grote voorstander van zelfontwikkeling. Volgens mij biedt iAdvise de perfecte omgeving om mijzelf te ontwikkelen, niet enkel als developer, maar als consultant in het geheel. Zodoende ben ik ervan overtuigd dat met deze mentaliteit er deuren zullen open gaan die gunstig zijn voor zowel mijzelf als voor iAdvise. Verder hoop ik een netwerk op te bouwen van professionals waarvan ik van kan bijleren en mijn eigen kennis met kan delen.

Waarmee vul je je dagen als je niet aan het werk bent?

Buiten technologie ben ik enorm graag bezig met sport. Dit gaat van uitdagende hikes tot fitness & padel. Daarnaast heb ik een passie voor avontuurlijke reizen en vind je me ook wel eens terug op een festival!

Zorg jij straks voor nog meer vers bloed bij iAdvise? Contacteer ons.

Wat hebben we nog meer in petto aan jobs? Ontdek onze vacature!