< Mo, stagiair bij iAdvise >

Onlangs startte Mo als stagiair bij iAdvise. In drie woorden omschrijft hij zichzelf: optimistisch, gemotiveerd en open-minded. Werknemer of stagiair, iedereen die bij iAdvise begint, moet eraan geloven: hier volgt het interview!

Waarom koos je voor een stage bij iAdvise?

Na wat opzoekwerk kwam ik bij een iAdvise-vacature terecht en hoorde ik voor het eerst van APEX. Uit nieuwsgierigheid heb ik gesolliciteerd voor een stage en een gesprek gepland met Tuur. Tuur heeft me voorgesteld aan iAdvise, het ABC van werkgeluk-principe binnen het team, APEX en de technologieën daarrond. Long story short, een paar dagen later had ik mijn eerste APEX applicatie gemaakt (The BillSplittonator). Hierdoor is mijn interesse in deze technologieën enorm versterkt wat maakte dat ik voor iAdvise heb gekozen als mijn stageplek. En hier ben ik dan: Mo, stagiair bij iAdvise!

Mo, stagiair bij iAdvise

Welke ervaring wil je meenemen uit je stage?

Ik wist al dat ik aan een project zou werken dat ik van A tot Z mag uitwerken, en dat is zeker iets dat ik wou meenemen uit deze stage. Verder kan ik rekenen op coaching van professionals die ik dan ook aan mijn connecties kan toevoegen.

Wat zijn jouw hobbies?

Ik hou van mountainbiken, voetbal en trainen in de gym. Je vindt me ook vaak cosy in de zetel met een boek, film of een game.

Welke superkracht zou je graag hebben?

Clones kunnen maken van mezelf. Deze clones zouden net echt zijn en hebben alle kennis en spullen van de original(M(o)e). Daarnaast beseffen ze ook nog eens dat ze clones zijn, waardoor ik ze kan gebruiken om taken uit te voeren en om nieuwe dingen te leren, het leren gaat dan (aantal clones + me)-maal sneller. Ik kan ze natuurlijk ook gewoon naar de gym sturen wanneer ik geen zin heb. Bij terugkomst verdwijnen ze ter plaatse en krijgt de original alle knowledge en ervaringen die ze hebben meegemaakt zodat er niets verloren gaat :-)

In welke serie zou je graag de hoofdrol spelen?

Ondanks de clone super power, die ook door een serie geinspireerd is, zou ik liefst de hoofdrol willen spelen in de anime serie ” One Punch Man “, zo hoef ik niets aan mijn kapsel te wijzigen

Waar zou je binnen pakweg tien jaar willen staan?

Ik hoop dat ik tegen dan veel heb rondgereisd, een moto-tour door Europa en Afrika met vrienden (in planning), vader worden van 2 prachtige kinderen en verder veel bijleren om zo mijn carrière een boost te geven en verder te groeien om nog meer dingen waar te maken.

Wil jij eens sparren met Mo, stagiair bij iAdvise?

Ben je benieuwd naar onze vacatures?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Bij iAdvise geloven we in de kracht van het team

Dat je een team extra smeedt tussen pot en pint, mes en vork of vol in’t zweet, dat weten we…
Lees meer
De kracht van het team

De overstap naar Oracle APEX

Het einde van Oracle Forms komt stilaan in zicht. In vorige blogs legden we uit waarom Oracle APEX een logisch…
Lees meer
Oracle APEX: het stappenplan

Van Oracle Forms naar Oracle APEX: gelijkenissen en verschillen

De tijd tikt voor Oracle Forms. Alleen voor versie 12c is er momenteel nog extended support beschikbaar. Maar ook daarvoor…
Lees meer
Van Oracle Forms naar Oracle APEX