< Inkubis Inspiration Day >

“Geïnspireerd, maar vooral blij dat ik iedereen nog eens in levende lijve zag!” De perfecte samenvatting van een inspirerende dag. Oftewel: de nieuwe editie van de Inspiration Day! Groter, beter en breder dan voorheen. We trokken Brent Tobback, sales manager bij iAdvise voor onze microfoon en haalden de pieren uit zijn neus. Alhoewel, na alweer een topeditie viel er niet veel te trekken.

Inspiration Day

“De Inspiration Days gaan al enige tijd mee. Door het gekende kroonbeestje lag de onderlinge inspiratie via deze weg een beetje stil. Maar sinds vorig jaar sprongen we weer in waar we het concept achterlieten. Omdat we merkten dat er nog steeds veel belangstelling was, besloten we dit jaar om de Inspiration Day een extra dimensie te geven. Verschillende Inkubis bedrijven sloegen de handen in elkaar om een nog groter aantal topics en luisteraars bij elkaar te brengen. Zo is de Inkubis Inspiration Day geboren.”

Inkubis Inspiration Day

Variëteit aan topics en sprekers

“Net zoals vorig jaar trokken we naar de Salons van Edel. Het weer viel mee, the food was good, dus alle parameters stonden perfect voor een topeditie. Met geweldige keynote-sprekers en zoals gezegd, een variëteit aan sprekers en topics. Nieuw in deze editie was ook dat we twee topics naast elkaar plaatsten, zodat iedereen wel zijn gading kon vinden de hele dag door.”

Elkaar inspireren

“Uiteraard draait het bij de Inspiration Day niet enkel om wij die anderen inspireren, maar zetten we ook in op het elkaar inspireren. We zorgden voor voldoende netwerkruimte, zodat mensen uit verschillende bedrijfstakken en sectoren konden keuvelen over koetjes, kalfjes en IT-oplossingen. Die netwerkbabbels zijn voor mij, vanuit mijn rol, een geweldig onderdeel van zo’n dag. Ik heb veel contact met partners, managers en andere mensen uit bedrijven, maar in deze remote tijden beperkt zich dat heel vaak tot een rechthoekig scherm met hoofd en borst. Dus was ik blij om nog eens een extra face-to-face-babbel te kunnen doen.”

Geinspireerd, maar vooral blij dat ik iedereen nog eens in levende lijve zag!

Het programma

“Wat het programma betreft, kunnen we kort zijn: er was vanalles. Twee keynote-sprekers die iedereen meenamen in hun verhaal. De ene over personal branding, de ander over digitale transformatie. En de hele dag door sessies die varieerden van AI tot Retentie.”

Wil jij volgend jaar ook deelnemen aan de Inkubis Inspration Day?

Zin om eens te sparren over één van de sessies van die dag?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Oracle APEX 23.2

Hier is Oracle APEX 23.2 met als grootste wijzigingen: de introductie van zowel Workflows, die je klikkerdeklak kan opzetten en…
Lees meer
Oracle APEX 23.2

UI- en UX-design met Oracle APEX

Door het gebruik van Oracle APEX gaat alle ontwikkeling, ook het UI- en UX-design, een stuk makkelijker en sneller. En…
Lees meer
UI- en UX-design met Oracle APEX

Digitale Strategen, een aanvulling op ons verhaal

Om klanten wegwijs te kunnen maken in de vele mogelijkheden van het digitale landschap, startte hij samen met Arne het…
Lees meer
Digitale Strategen