< Inkubis Inspiration Day >

“Geïnspireerd, maar vooral blij dat ik iedereen nog eens in levende lijve zag!” De perfecte samenvatting van een inspirerende dag. Oftewel: de nieuwe editie van de Inspiration Day! Groter, beter en breder dan voorheen. We trokken Brent Tobback, sales manager bij iAdvise voor onze microfoon en haalden de pieren uit zijn neus. Alhoewel, na alweer een topeditie viel er niet veel te trekken.

Inspiration Day

“De Inspiration Days gaan al enige tijd mee. Door het gekende kroonbeestje lag de onderlinge inspiratie via deze weg een beetje stil. Maar sinds vorig jaar sprongen we weer in waar we het concept achterlieten. Omdat we merkten dat er nog steeds veel belangstelling was, besloten we dit jaar om de Inspiration Day een extra dimensie te geven. Verschillende Inkubis bedrijven sloegen de handen in elkaar om een nog groter aantal topics en luisteraars bij elkaar te brengen. Zo is de Inkubis Inspiration Day geboren.”

Inkubis Inspiration Day

Variëteit aan topics en sprekers

“Net zoals vorig jaar trokken we naar de Salons van Edel. Het weer viel mee, the food was good, dus alle parameters stonden perfect voor een topeditie. Met geweldige keynote-sprekers en zoals gezegd, een variëteit aan sprekers en topics. Nieuw in deze editie was ook dat we twee topics naast elkaar plaatsten, zodat iedereen wel zijn gading kon vinden de hele dag door.”

Elkaar inspireren

“Uiteraard draait het bij de Inspiration Day niet enkel om wij die anderen inspireren, maar zetten we ook in op het elkaar inspireren. We zorgden voor voldoende netwerkruimte, zodat mensen uit verschillende bedrijfstakken en sectoren konden keuvelen over koetjes, kalfjes en IT-oplossingen. Die netwerkbabbels zijn voor mij, vanuit mijn rol, een geweldig onderdeel van zo’n dag. Ik heb veel contact met partners, managers en andere mensen uit bedrijven, maar in deze remote tijden beperkt zich dat heel vaak tot een rechthoekig scherm met hoofd en borst. Dus was ik blij om nog eens een extra face-to-face-babbel te kunnen doen.”

Geinspireerd, maar vooral blij dat ik iedereen nog eens in levende lijve zag!

Het programma

“Wat het programma betreft, kunnen we kort zijn: er was vanalles. Twee keynote-sprekers die iedereen meenamen in hun verhaal. De ene over personal branding, de ander over digitale transformatie. En de hele dag door sessies die varieerden van AI tot Retentie.”

Wil jij volgend jaar ook deelnemen aan de Inkubis Inspration Day?

Zin om eens te sparren over één van de sessies van die dag?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Lectuur voor aan het zwembad

Door te lezen leren we over de gevolgen van keuzes en ontwikkelen we empathisch vermogen. Bovendien geeft het lezen van…
Lees meer
Lectuur voor aan het zwembad

iAdvise bestaat 20 jaar, tijd voor een feestje!

Ons 20-jarige bestaan konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigden we onze iAdvisers uit voor een gezellig weekendje…
Lees meer
iAdvise bestaat 20 jaar

Uitdagingen in de havensector

De Vlaamse zeehavens vormen het logistieke kruispunt van Europa. In 2023 werden er maar liefst ruim 302 miljoen ton goederen…
Lees meer
uitdagingen in de havensector