< iAdvise bestaat 20 jaar! >

Ons jubileum konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Want iAdvise bestaat 20 jaar! Daarom nodigden we onze iAdvisers uit voor een gezellig weekendje weg. De bestemming? Ha… Dat bleef een goed bewaard geheim!

Onthulling van onze bestemming in de luchthaven

Tot op de dag van vertrek hadden onze collega’s het raden naar de bestemming. Het enige dat ze wél wisten, is dat ze om 12u op de luchthaven in Zaventem verwacht werden. De weken voor het vertrek werd er wild gespeculeerd over de bestemming.

De gokken gingen van Kroatië, Spanje en Portugal tot zelfs Lapland. Na verzameling op de luchthaven werd de bestemming eindelijk bekend gemaakt: we vertrokken naar Slovenië!

iAdvise bestaat 20 jaar

Beginnen met een hoogtepunt – letterlijk!

iAdvise bestaat 20 jaar

Na het inchecken in ons hotel in Bohinj bracht de bus ons tot aan de voet van Vogel, een 1922 meter hoge berg in de Julische Alpen. Met de kabellift vertrokken we naar een restaurant op de top van de berg. Daar genoten we van een diner met lokale specialiteiten terwijl we konden genieten van een prachtig uitzicht over de Alpen.

Tijdens het diner hadden de iAdvisers een verrassing voorzien voor managing partners Tuur en Ronny om hen te bedanken. Ze kregen beide een gepersonaliseerde T-shirt en een gepersonaliseerd houten kistje waarin hun favoriete drankje zat. Wat een start van het weekend!

Regen houdt iAdvisers niet tegen

De weergoden waren ons helaas niet gunstig gezind tijdens onze reis. Het voorspelde weerbericht? Regen, regen en nog eens regen. Maar dat hield ons niet tegen om plezier te maken! Gewapend met regenjassen en regenponcho’s bezochten we samen de Vintgar kloof. In combinatie met de helmen die we droegen tijdens de wandeling leverde dat ons ook enkele leuke groepsfoto’s en selfies op 😉. We genoten van een prachtige wandeling, en de regen gaf deze uitstap zelfs een magische toets.

We droogden op tijdens een lekkere lunch, waarna het alweer tijd was voor de volgende activiteit: een zipline adventure. De langste zipline van Europa bracht ons heen en weer over de rivier waar we de dag nadien ook zouden raften. We sloten de dag af met een diner in het kasteel van Bled, alweer met een spectaculair uitzicht tijdens de maaltijd!

iAdvise bestaat 20 jaar

Als visjes in het water

De laatste dag van onze trip stond volledig in het teken van water. In de voormiddag zakten we af naar de rivier Sava Dolinka voor een tochtje met de raft. Nee, we hielden het niet droog…

Sommigen tuimelden onvrijwillig uit de boot, anderen maakten aan het einde van de tocht nog een sprong in de rivier. Klein detail: de temperatuur van het water was 12°C. Lekker fris dus!

In de namiddag bezochten we Bled Island, een klein eilandje midden in het meer van Bled. We maakten de trip naar het eiland in een traditionele Pletna-boot die je kan herkennen aan de kleurrijke luifel. Na een rondwandeling op het eiland was het tijd om terug te keren met de boot, maar dat was niet aan Bart en Hanz besteed. Zij kozen ervoor om de terugweg al zwemmend af te leggen! Eens aan wal konden ze rekenen op een groot applaus. Niet alleen van de iAdvisers, maar ook van enkele andere toeristen die hun prestatie hadden gezien.

Een laatste avond samen genieten

De laatste avond mochten we in het hotel aan tafel schuiven. We genoten er van het buffet dat gevuld was met lokale specialiteiten. Met volle buiken zakten we daarna af naar de bowling in het hotel. We sloten de avond af in stijl met drankjes, kaartspelletjes en een dansje op de muziek van DJ’s Jael, Yvan, Peter en Jari.

Moe maar met spijt in het hart stapten we zondagmiddag weer op het vliegtuig richting België. Het was een fantastische trip die we niet snel zullen vergeten. We willen graag Tuur en Ronny nog eens bedanken – niet alleen voor het organiseren van dit geweldige weekend, maar ook voor hun dagelijkse inzet voor iAdvise. Jullie zijn toppers!

Wil je meer details over het geheim van ons succes met ‘iAdvise bestaat 20 jaar’?

Ben je eerder benieuwd naar onze diensten?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Hoe een chatbot bedrijfsprocessen efficiënter maakt

Dankzij OCI Generative AI kan je in natuurlijke taal met de chatbot praten. Zo’n chatbot wordt meestal gebruikt door medewerkers,…
Lees meer
chatbot

Lectuur voor op vakantie

Als ondernemer creëer je zelf de job die perfect bij jou past. En ja, elke job heeft uiteraard z’n minder…
Lees meer
Lectuur voor op vakantie

iAdvise goes AI!

We gingen vorige week langs op het Oracle Data & AI Forum, waar we ons verder verdiepten in de AI-toepassingen.…
Lees meer
iAdvise goes AI!