< Evolutie van iAdvise: je pense, donc j’évolue >

Wist je dat het iAdvise team van nu niet van in den beginne zo was? Sinds de oprichting in 2004 is er veel gebeurd, stippelen we nieuwe trajecten uit en stellen die continu in vraag. Recent maakten we de transitie naar een ruimer-dan-APEX-dienstverlener. Met nieuwe waarden, geoptimaliseerde aanpak en vooral zonder zwarte dozen. Hoe die evolutie van iAdvise in gang werd gezet, lees je hier.

Je zou het The Blip kunnen noemen, zoals in the Marvel Cinematic Universe. Met een vingerknip veranderde het hele iAdvise traject. Die vingerknip begon met een eenvoudig telefoontje van een klant met de vraag hoe het nu eigenlijk met zijn consultant ging. Over een zwarte doos gesproken… We wisten helemaal nergens van, hadden weinig voeling met de klant en nog minder met de consultant. Tijd voor de evolutie van iAdvise!

Want geef toe, niemand houdt van zwarte dozen, tenzij er een iAdvise logo opstaat en er pakjes inzitten, natuurlijk. Het logo zat toen nog in de doos, samen met wat er speelde bij de klant zelf.

Dat zette ons dus aan het denken, aan het twijfelen, aan het brainstormen. We onderzochten, en optimaliseerden. We gingen voor de doos mét logo én pakjes. Voor onszelf, voor onze medewerkers en voor onze klanten. We gingen voor ‘standaard iets meer’, open en oprechte communicatie en co-creatie. Zonder de gezellige, informele omgang te vergeten.

Wat kan een PWA meer dan een mobiele app

Vroeger en nu

Een iAdviser was vroeger een ontwikkelaar, een APEX’er. Hij was sterk vanuit zichzelf bij de klant. Dat juk hebben we van ons afgeworpen. APEX blijft onze topfavoriet, maar we evolueren. Want we kunnen meer. We kunnen helpen. Samen met de klant zoeken onze teams naar de beste oplossing en niet naar de oplossing die het best in ons eigen kraam past. We zetten in op projectwerking, veel meer dan op uitgezonden zonen en dochters, zodat we samen creëren, bijleren en optimaliseren.

Deze transitie zetten we een tijd geleden in. Inmiddels staan we veel dichter bij iedereen: bij klanten, medewerkers, partnerbedrijven en nieuwe technologie. iAdvise is een team en daarvan maak jij als klant ook deel uit.

We denken, dus we evolueren. Voortdurend.

Wil je eens praten met ons over de evolutie van iAdvise?

Ben je benieuwd naar ons aanbod?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Bij iAdvise geloven we in de kracht van het team

Dat je een team extra smeedt tussen pot en pint, mes en vork of vol in’t zweet, dat weten we…
Lees meer
De kracht van het team

De overstap naar Oracle APEX

Het einde van Oracle Forms komt stilaan in zicht. In vorige blogs legden we uit waarom Oracle APEX een logisch…
Lees meer
Oracle APEX: het stappenplan

Van Oracle Forms naar Oracle APEX: gelijkenissen en verschillen

De tijd tikt voor Oracle Forms. Alleen voor versie 12c is er momenteel nog extended support beschikbaar. Maar ook daarvoor…
Lees meer
Van Oracle Forms naar Oracle APEX