< Bij iAdvise geloven we in de kracht van het team >

Dat je een team extra smeedt tussen pot en pint, mes en vork of vol in’t zweet, dat weten we ook. Bij ons geen teambuildings-omdat-het-moet, maar uitstapjes-omdat-we-t-graag-doen. En het coolste van al? Ook hier geen top-down-gedoe, maar initiatief vanop de vloer zelf!

Wees gerust, we gaan jou niet in elke nieuwsflits spammen met al onze uitstapjes. Maar bij iAdvise geloven we in de kracht van het team. Dus vonden we het de moeite waard om hierover even te stoefen! Zo weet jij ook, wat Waseige een hele tijd geleden al wist: “Dat sfeer is goed”.

Ni Shifu & Bier Central

Samen met een tiental iAdvisers trokken we richting Antwerp City om op initiatief van onze interne Asian Food Expert Roy het (naar zijn woorden) beste Sichuan restaurant te bezoeken: Ni Shifu.

Omwille het grote succes van Ni Shifu, konden we pas om 20u een tafel bemachtigen. Daardoor waren we genoodzaakt om allemaal een speciaal biertje te gaan proeven in Bier Central in Antwerpen (en erg dat we dat vonden), waar we de leuke collega-avond konden starten. Twee biertjes en enkele leuke conversaties later, schoven we allemaal onze benen onder tafel in Ni Shifu.

En lekker dat het was!

De kracht van het team

Merciekes

De gewone merciekes leken ons een beetje welletjes geweest. Dus om de inspanningen en resultaten van onze iAdvisers te vieren, gingen we dit keer voor een gezellig, gezond ontbijt op kantoor. Alles vers, made by and for iAdvisers. De ideale start van een werkdag. ’t Is eens iets anders. De vorige merci sloten we de dag namelijk af met mocktails van Bartender Brent.

En weer…lekker dat het was!

De kracht van het team

Hercules Trophy

Naast bier drinken en lekker eten, zijn we ook wel eens sportief met de collega’s binnen Inkubis. Samen namen we in juni met 3 teams deel aan de Hercules Trophy. Racen, fietsen, suppen, evenwicht parcours, truck pulling, darten, belly sliden: geen uitdaging te veel voor onze iAdvisers! Met een respectievelijke 37e, 41e en 88e plaats van de 138 hebben we het helemaal niet slecht gedaan.

En lekker…zweten dat het was!

De kracht van het team

En verder?

Het was bijlange niet alles, want over alles een verslag schrijven zou ons te ver brengen. Maar kom, als extra stoeferij was er ook nog dit:

  • iAdvise-weekend in Oostende/Wenduine met SUP, raft en een beach-BB
  • Een Dungeons & Dragons- en een Gamenight elke maand
  • Een licht wandelingske in de Kalmthoutse Heide
  • Boulderingende collega’s

En nog zoveel meer, maar jullie hoeven ook niet alles te weten, toch? Tot de volgende!

Wil jij meer weten over de kracht van het team bij iAdvise?

Ben je eerder benieuwd naar onze diensten?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

De overstap naar Oracle APEX

Het einde van Oracle Forms komt stilaan in zicht. In vorige blogs legden we uit waarom Oracle APEX een logisch…
Lees meer
Oracle APEX: het stappenplan

Van Oracle Forms naar Oracle APEX: gelijkenissen en verschillen

De tijd tikt voor Oracle Forms. Alleen voor versie 12c is er momenteel nog extended support beschikbaar. Maar ook daarvoor…
Lees meer
Van Oracle Forms naar Oracle APEX

Werk jij nog met Oracle Forms? Tijd voor een moderne oplossing!

Zowat dertig jaar lang was Oracle Forms een van de meest gebruikte technologieën voor het bouwen van applicaties. De technologie…
Lees meer
Oracle Forms