< De digitale toekomst van netwerkbedrijf Juva >

We leven in een unieke tijd waarin technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Dat biedt kansen, maar ook uitdagingen. Bij netwerkbedrijf Juva weten ze daar alles van. Gelukkig kunnen zij bouwen op medewerkers zoals Bram, die iedere dag een stapje extra zetten om de organisatie future-proof te maken. 

Veel bedrijven grijpen digitalisering en slimme automatisering aan, omdat zij koploper willen blijven in hun vakgebied, maar makkelijk is dat niet. Om tot de beste software-oplossingen te komen, heb je namelijk niet alleen de beste technologie nodig, maar ook de beste mensen. Bij iAdvise hebben we die mensen: gepassioneerde software-ontwikkelaars die meebouwen aan de digitale toekomst van innovatieve bedrijven. Ontdek hier de digitale toekomst van netwerkbedrijf Juva.

Netwerkbedrijf Juva

Juva, dat gespecialiseerd is in het transport van energie en energiemanagement, is ook voortdurend op zoek naar manieren om workflows te verbeteren en hun organisatie slimmer in te richten.

Als moedermaatschappij van drie ondernemingen heeft Juva maar liefst 270 medewerkers in dienst die allemaal hetzelfde doel nastreven: het ondersteunen en mogelijk maken van de energietransitie.

Een ambitieuze missie, maar in deze tijd misschien wel belangrijker dan ooit. “Heldere bedrijfsprocessen en digitale oplossingen zijn dan ook onmisbaar in onze organisatie”, legt IT manager Hugo de Heer uit. “Onze mensen werken iedere dag vanuit verschillende disciplines samen aan het omvormen van de huidige energievoorziening naar een duurzaam energiesysteem.”

De digitale toekomst van netwerkbedrijf Juva

Als Devops Engineer maakt Bram nu al een jaar deel uit van een tienkoppig scrum team dat zich in sprints van drie weken bezighoudt met nieuwe functionaliteiten, onderhoudsreleases en het afleveren van software-oplossingen. Een belangrijke rol, want samen met zijn collega’s bouwt Bram iedere dag aan de digitale toekomst van het netwerkbedrijf. Bij Juva komen techniek, mensen en IT samen en dat maakt het zo mooi.

Ben je benieuwd hoe het verdergaat?

Heb jij ook een uitdaging voor ons?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Lectuur voor aan het zwembad

Door te lezen leren we over de gevolgen van keuzes en ontwikkelen we empathisch vermogen. Bovendien geeft het lezen van…
Lees meer
Lectuur voor aan het zwembad

iAdvise bestaat 20 jaar, tijd voor een feestje!

Ons 20-jarige bestaan konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigden we onze iAdvisers uit voor een gezellig weekendje…
Lees meer
iAdvise bestaat 20 jaar

Uitdagingen in de havensector

De Vlaamse zeehavens vormen het logistieke kruispunt van Europa. In 2023 werden er maar liefst ruim 302 miljoen ton goederen…
Lees meer
uitdagingen in de havensector