< APEX World 2022 >

Dinsdag 24 en woensdag 25 mei was het weer zover: APEX World 2022, hét APEX-event van de BENELUX, georganiseerd door NLOUG. Ook dit jaar was iAdvise sponsor en waren we met een mooi team van de partij! 5 Belgische en 5 Nederlandse collega’s probeerden zoveel mogelijk mee te pikken van de 27 sessies die op het programma stonden.

Sessies

Soms was het op APEX World 2022 zoals een echte Werchter line-up en was kiezen gelijk aan verliezen. Elk uur speelden er namelijk drie gelijktijdige sessies. Op voorhand wat inlezen, of opsplits-en-terugkoppel-afspraken maken met collega’s was dus zeker aan te raden.

De sessies op APEX World 2022 waren heel divers, voor elk wat wils, voor elk niveau z’n topic. Er waren hands-on-sessies waarbij je zelf de handen uit de mouwen kon steken, deep dives voor de echte techneuten, beginner- en intermediate-sessies (die spreken voor zichzelf) en zelfs een heuse customer case over een gigantische migratie bij de Raad voor de Rechtspraak in tijden van corona.

APEX World 2022

Sprekers

Wat betreft presentatie-ervaring merkten we ook een grote verscheidenheid. Er waren vele first-time sprekers – die wel heel goed begeleid werden – maar het toont vooral de vividness die er nog steeds rond APEX leeft. Eén van de keynotes ging dan ook over het MASH program: Een groep van ervaren sprekers die vrijwillig hulp bieden aan mensen die graag willen leren presenteren. Hmmmm, very interesting …

sprekers

iAdvise stand

Tussen de sessies door hielden we plaats bij onze eigen stand. Met leuke gadgets en nog leukere collega’s sprong onze roze banner mooi in het oog. Iedereen die langskwam werd meteen getrakteerd op een pen, een race-stress-wagen-ball en een glimlach en babbel van iAdvise-topkwaliteit. Netwerken is natuurlijk ook part of the job :-)

iAdvise stand

En of dat netwerken ook inhield dat we samen een biertje doen aan de bar? Zeker wel! Een kleine iAdvise-delegatie was er bij tot de last human standing. En dat zegt toch vooral hoe graag wij erbij waren. Tot volgend jaar!

Wil jij eens sparren over Oracle APEX? Contacteer ons.

Ben je benieuwd naar onze diensten?

<Gerelateerd nieuws>

Deze vind je misschien ook interessant

Oracle APEX 23.2

Hier is Oracle APEX 23.2 met als grootste wijzigingen: de introductie van zowel Workflows, die je klikkerdeklak kan opzetten en…
Lees meer
Oracle APEX 23.2

UI- en UX-design met Oracle APEX

Door het gebruik van Oracle APEX gaat alle ontwikkeling, ook het UI- en UX-design, een stuk makkelijker en sneller. En…
Lees meer
UI- en UX-design met Oracle APEX

Digitale Strategen, een aanvulling op ons verhaal

Om klanten wegwijs te kunnen maken in de vele mogelijkheden van het digitale landschap, startte hij samen met Arne het…
Lees meer
Digitale Strategen