Zoek in tijden van corona waar je als bedrijf kan helpen

Het coronavirus treft ons allen van heel dichtbij en het einde van de storm is helaas nog niet in zicht! De behoefte om informatie te vergaren is groot. Dat was al zo bij de Brexit en dat merk je nu bij iedereen voor COVID-19. Zoek in tijden van corona waar je als bedrijf kan helpen. Nu!

Mensen zijn dringend op zoek naar oplossingen om correcte informatie te verzamelen, te beheren en te verspreiden. Maar ze hebben die oplossingen vooral snel nodig. En wie begrijpt beter hoe je snel webapplicaties oplevert dan de wereldwijde Oracle APEX community, waartoe ook wij behoren.

Wat zijn Oracle APEX-applicaties?

Oracle APEX is een development platform, waarop je heel snel, door data gedreven webapplicaties bouwt. Hierdoor kom je tot digitale oplossingen, die nu snel informatie naar boven kunnen brengen.

Als je actief bent op social media, ben je misschien al op nieuws gestuit dat onderliggend met Oracle APEX te maken heeft. We geven je graag een aantal voorbeelden:

  • In China ontwierp Buling Zhang, de directeur van IT in een ziekenhuis, in no-time een APEX applicatie om informatie te verzamelen over patiënten (reisgeschiedenis, symptomen, etc.). Deze app deelde hij meteen met 6 andere ziekenhuizen.
  • In de Verenigde Arabische Emiraten bouwde Muhammad Rehan Javed een APEX toepassing om de aanwezigheden bij te houden. Het werd in enkele uren ontwikkeld en uitgerold naar 10.000 gebruikers. Deze app zorgt ervoor dat contact kan vermeden worden met biometrische apparaten.
  • In het Verenigd Koninkrijk ontwikkelden Dave Waghorn en zijn team van het University Hospital Southampton in drie dagen verschillende APEX oplossingen om de afhandeling van COVID-19 te ondersteunen.

Zoek in tijden van corona waar je als bedrijf kan helpen.

Ook wij doen er bij iAdvise alles aan om mee te zoeken naar snelle, krachtige oplossingen. Niet morgen, vandaag!

Onze mensen bieden graag hun diensten aan en denken proactief mee. Dus doen wij een warme oproep aan het ministerie van volksgezondheid, ziekenhuizen, artsenpraktijken, zorgsector in het algemeen. Wij kunnen veel voor jullie betekenen en laten je graag zien hoe we jullie vooral snel kunnen helpen.

Wij willen met onze kennis de gemeenschap helpen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Vanuit onze iAdvise harten, stay safe, zorg voor jezelf en voor elkaar.

 

*Bronvermelding: Joel Kallman – blogspot 2020: seek where you can help now