Wij Zijn iAdvise

Vorige week hebben we als verrassing bij al onze collega’s door heel Nederland een iAdvise Corona Overlevingspakket gebracht. Het pakket is voorzien van oa. dranken, fitnessapparatuur, voetbal, hopjes, thee, oranje strik/armbandje, Oracle’s zonnebril, donald duck, kleurpotloden en als klapper de enige echte ‘iAdvise Tony’s Chocolonely’.

Het zijn bijzondere tijden met het Covid-19. We zitten inmiddels alweer meer dan 7 weken met zijn allen thuis en spreken elkaar niet meer op kantoor of bij de klanten maar alleen via Whatsapp, Teams en telefoon. Gelukkig kunnen we onze werkzaamheden voor onze partners remote doen en hebben we 2x per week een standup.

Laten we hopen dat deze situatie snel voorbij gaat en dat iedereen er zo goed en gezond mogelijk uit komt. Blijf rekening houding met alle richtlijnen van het RIVM en probeer je weerstand op peil te houden door gezond te eten, voldoende te bewegen of sporten, goed te slapen en stress te vermijden.

We zetten met zijn allen de schouders eronder om zo samen met onze familie, collega’s en partners door deze tijd heen te komen.

 

Samen de schouders eronder!

Wij zijn iAdvise!

Wij zijn trots op jou!

 

Wij zijn iAdvise!

 

Wil je ook eens met ons in contact komen en heb je interesse in een Oracle APEX applicatie en/of wil je bij ons komen werken neem dan vooral contact op of kijk op onze vacatures!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =