Oracle Cloud Day


Your Future Runs on Cloud. Hoe ver ben jij met je reis naar de Cloud?

Veranderingen zijn een constant onderdeel in ons leven. Om te blijven concurreren en voorop te lopen, hebben organisaties te maken met opkomende technologieën zoals Blockchain, IOT, AI en Machine Learning. Dat (en nog veel meer) ontdek je op de Oracle Cloud Day van 12 maart in Nieuwegein.

Hoe pakken wij van iAdvise en BRYXX dat samen met Oracle voor jou aan?

Ontdek hoe je nieuwe wegen inslaat en je toekomst vandaag al creëert! Op de Oracle Cloud Day tonen we jou en je collega’s hoe je met de nieuwste technologieën makkelijk inspeelt op de snel evoluerende vraag van je klanten. Daarnaast laten we je ook zien hoe je blijft tegemoetkomen aan deze hoge verwachtingen. Een vlotte interne samenwerking is hier namelijk cruciaal. Bovendien moeten de digitale veranderingen ook effectief een meerwaarde zijn voor je organisatie. Maak dus de juiste strategische keuze voor de toekomst van je bedrijf.

Kom kennismaken met onze Cloud expert Iloon Ellen-Wolff

Sinds 4 februari maakt Cloud expert Iloon Ellen-Wolff deel uit van het iAdvise & BRYXX cloud team. Iloon maakt op onze stand graag een praatje om kennis met je te maken en je vragen over Cloud oplossingen te beantwoorden.

Race naar je Appie!

Bedrijven denken nog altijd dat het bouwen van een applicatie tijdrovend en geldverslindend is. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Om dit aan te tonen, ontwikkelden wij de gratis workshop: Race naar je Appie. Tijdens deze workshop ontdek je hoe wij met low-code in no-time een applicatie bouwen. Het geeft je inzicht in de toepassingen van low-code in je eigen organisatie, zowel intern als extern. De workshop bestaat uit drie stappen: idee, applicatie bouwen en feedback. Zéér interessant!

Programma

Naast plenaire sessies met o.a. een Keynote van Andrew Sutherland, Senior Vice President Business Development, Oracle en gastspreker Art Rooijakkers, bestaat het programma uit parallel tracks voor IT-/Business professionals en ontwikkelaars.

Logistieke details

Datum: Dinsdag 12 maart
Tijdstip: 09.00 – 18.00 uur
Locatie: NBC Congrescentrum Blokhoeve
13438 LC Nieuwegein

Registreer hier en beleef een dag vol inspiratie!

Wil je alvast even kijken naar ons aanbod? Klik dan hier.