iAdvise_werkomgeving

De kracht van iAdvise: een toffe werkomgeving met een plus

Bij de keuze van een job spelen naast een goed loon ook andere factoren mee. Een inspirerende werkomgeving is vaak een doorslaggevende factor waarom IT’ers kiezen voor een werkgever. Zij willen immers hun ambities waarmaken en verantwoordelijkheid krijgen. IT’ers willen ook graag dat het bedrijf aandacht heeft voor hen als mens. Het zijn factoren die samen een groot concurrentieel voordeel bieden. Hoe brengt iAdvise dat eigenlijk in praktijk?

Ambities

iAdvise wil er eerst en vooral voor zorgen dat medewerkers binnen hun werkomgeving hun ambitieuze dromen waar kunnen maken. Iedereen heeft ambitie, een droom. Het management biedt de mensen de mogelijkheid om deze ambities ook effectief te realiseren. En dat merk je meteen op de werkvloer.

“Ik ben als Oracle APEX developer begonnen bij iAdvise”, vertelt Dennis Keldermans, medior Oracle developer. “Bij mijn aanwerving had ik al over mijn interesse voor project management gesproken. In 2017 kreeg ik de kans om mij hierop te focussen. Nu ben ik verantwoordelijk voor interne projecten en krijg daarbij de nodige coaching. Het is een taak die ik combineer met programmeerwerk bij de klant. Dat is wat me in m’n huidige werkomgeving bij iAdvise aanspreekt. Daarom werk ik hier zo graag.”

Bart Peeters, senior Oracle consultant, heeft de ambitie om de projectwerking binnen zijn werkomgeving te verbeteren. “Je wil dat de klant tevreden is”, legt hij uit. “Tegelijk is het belangrijk om ook het projectbudget te managen en ervoor te zorgen dat de documentatie voor de klant in orde is. Om al die processtappen te stroomlijnen heb ik een plan van aanpak opgesteld: hoe zie ik dat praktisch, welke middelen heb ik daarvoor nodig, hoe ga ik dat meten? Het management keurde mijn plan goed en sindsdien werk ik 1 dag per week aan dit project.”

Verantwoordelijkheden

Verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn voor beginnende IT’ers best een uitdaging. Maar ze werken ook motiverend. “iAdvise biedt een werkomgeving aan waar je verantwoordelijkheden krijgt”, zegt Ruben Goethals, business development manager. “Dat gebeurt letterlijk vanaf de eerste werkdag. Ik werd al meteen bij een management meeting betrokken over een nieuwe commerciële strategie. Ook kreeg ik direct zelf de vraag hoe ik dat zou aanpakken en wat ik daarbij nodig zou hebben. Ik kende het bedrijf amper en toch werd ik al volledig betrokken. Ondernemerschap, zelf de touwtjes in handen nemen, dat wordt hier sterk gewaardeerd. Dat is ook de kracht van iAdvise.”

Aandacht voor de mens

De werkomgeving, de manier van werken en de omgang tussen collega’s zeggen veel over een bedrijf. Bij iAdvise is de medewerker een mens, geen nummer. Ruben: “Het is een leuk en vrij gevoel om hier te werken. Ik mij blijf verbazen over wat er voor ons allemaal is voorzien. Dan denk ik aan de etentjes, allerlei teamactiviteiten, opleidingen naar keuze, etc. Momenteel volg ik een interessante opleiding over Social Selling. Verder krijg ik waardering en word ik beloond voor elke extra inzet. Die waardering zorgt voor extra motivatie.”

Dennis: “Ik hou van de vlakke organisatiestructuur bij iAdvise. Als je het ergens niet mee eens bent of een idee hebt hoe iets beter kan, dan praat je hierover met collega’s en het management. Dat kan hier allemaa.” Bart valt zijn collega’s bij: “Het is hier kei plezant. Natuurlijk werken we hard, maar er staat iets tegenover. Er is ruimte voor ideeën, creativiteit en eigen inbreng. We lachen veel en amuseren ons op de diverse evenementen, zoals de familiedag, het sinterklaasfeest en het kerstfeest.”

 

Ook zin om je ambities waar te maken bij iAdvise? Contacteer ons dan via info@iadvise.eu