the cloud is next

iAdvise verwelkomt je als sponsor op ‘The Cloud is Next’ Tech Experience 2018.

De Nederlandse Oracle User Group organiseert ‘The Cloud is Next’ Tech Experience 2018, hét evenement van het jaar: 69 sprekers uit 19 landen die meer dan 70 baanbrekende sessies geven over Oracle Technology. Het is dan ook het enige event in Nederland dat de volledige Oracle Technology Stack omvat!

Oracle Cloud Platform strategy en Oracle Autonomous Data Management

Tijdens Tech Experience 2018 geeft Oracle een kijkje in de keuken. Welke kant gaan ze op en hoe kun je daar best op anticiperen en/of gebruik van maken? Zorg zeker dat je bijblijft en de technologieboot niet mist! Oracle Cloud Platform strategy en Oracle Autonomous Data Management worden behandeld door Ace’s, Ace Directors en Oracle prominenten zoals Regis Louis (Vice President of Product Management & Strategy, Oracle Cloud Platform, EMEA/APAC) en Penny Avril (Vice President of Product Management Oracle Database).

Nieuwe technologieën

De conferentie bespreekt vele topics, zoals het Internet of Things, Database-As-A-Service, Chatbots, Blockchain, Low-code Development, etc. Daarnaast zijn er ook tal van hands-on workshops die deze technologieën van naderbij bekijken en waarbij je de nieuwe Cloud producten zelf uitprobeert!

De Tech Experience 2018 vindt plaats in de industriële Rijtuigenloods in Amersfoort op donderdag 7 en vrijdag 8 juni 2018. Zorg zeker dat je erbij bent en bekijk  hier het programma en de sprekers

Volg ook de laatste updates #nloug_tech18 en @iadvise_live op Twitter en Linkedin en kom zeker eens langs op onze stand. Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Het iAdvise team

Next Level Oracle Solutions