TECH in Motion 2019


Smart Industry and IT in a Moving World!

De wereld is constant in verandering. Wat vandaag nieuw is, is morgen alweer oud. Maar hoe passen we deze nieuwe technologische ontwikkelingen toe in het bedrijfsleven? En niet alleen daar, ook in de dienstverlenende sector zoals de gezondheidszorg? Hoe beveilig je als bedrijf je data? En wat heeft dit voor effect voor de consument? Allemaal vragen waarop wij je tijdens het gratis event ‘Tech-in Motion 2019’ van de Avans Hogeschool een antwoord trachten te geven.

Stel zelf je track samen op TECH in Motion 2019

Professionals geven in 3 blokken telkens 4 presentaties. Er worden o.a. presentaties gegeven door Oracle, Enexis, Bosch Rexroth, SAS, Vandelande en TPVision. Die zullen over Smart IT, Smart Health, Smart Data en Smart Industry gaan. Inhoudelijke workshops gaan eerder over de ontwikkelingen in de markt, indien het kan, ondersteund door hands-on activiteiten. Door deze parallelle sessies neem je dus deel aan 3 presentaties. Stel snel je track samen!

iAdvise spreekt

Namens iAdvise spreekt Jan van Tiggelen (Industry Solution Architect Oracle). Hierbij alvast een korte teaser:
De kennis en kunde van Jan op het speelveld tussen hard- en software maakt dat hij interessante insights kan geven in de interactie tussen de twee. Met de Industrie 4.0 ontwikkelingen is daar een interessante derde interactie bij gekomen: de human interface. In de sessie ‘De praktijk van Smart Industry; van Legacy naar Cloud’ staat Jan stil bij een kort stukje historie over – en de versnelling van – de transformatie in de industrie. Daaruit blijkt dat we met de Industrie 4.0 ontwikkelingen eigenlijk nog maar net over de helft zijn van de ontwikkeling van een echte ‘Smart Industry’.

Jan spreekt van 12:00 – 12:45 in Lokaal HA512.

Doelgroep

  • IT-managers die business vraagstukken vertalen naar IT-oplossingen
  • Technische IT’ers en IT-architects
  • Business en IT-analisten
  • Developers en beheerders
  • Studenten
  • Iedereen met een zwak voor nieuwe IT-technologieën

Details

Datum: dinsdag 14 mei 2019
Tijd: 10:30 tot 17:00 uur
Waar: Avans Hogeschool – Hogeschoollaan 1, 4818 CR Breda

Schrijf je hier gratis in en bekijk het programma.