Senior Oracle APEX Developer/Consultant NL

 

Wie zijn we en wat doen we?

Onze missie is het bouwen en beheren van next level software met Oracle APEX technologie! iAdvise is de nr 1 in Oracle APEX en we zijn een Nederlands-Belgisch bedrijf  en onderdeel van de Cronos groep. Als Oracle Platinum Partner en Cloud Managed Service Provider hebben we diepgaande kennis en focus op Oracle APEX en Oracle Cloud.

Vanuit onze passie voor technologie bouwen we innovatieve applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren. Zo helpen wij onze klanten door voorop te gaan of blijven lopen in de digitale transformatie van je organisatie. Wij hebben kantoren in Breda, Amsterdam of Antwerpen en je kan ook bij de klant op verschillende locaties werken.

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

Als Senior Oracle APEX Developer/Consultant NL bouw ik mee aan de applicatie die we samen als team met de klant voor ogen hebben. Ik denk mee, adviseer en ondersteun hen bij technische uitdagingen en neem hierin de leiding. Daarnaast ben ik ben verantwoordelijk voor het vertalen van de technische specs naar een afgewerkt eindproduct. Ik doe projecten op locatie of bij ons op kantoor. Verder ben ik verantwoordelijk voor het technisch design van de applicatie, test ik deze ook en begeleid ik deployments. Ik werk mee in een scrum team of ben zelf scrum master. Ook in mijn senior rol vind ik ontwikkelen nog steeds belangrijk en ik vind het des te leuker om junioren en collega’s hierin mee te nemen zodoende zij ook kunnen groeien en ontwikkelen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je genoot een hbo-opleiding en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Jouw expertise ligt in het ontwikkelen van webapplicaties en je hebt ruime ervaring met software architectuurvraagstukken
 • Ervaring met Oracle SQL, PL/SQL, APEX, Data Modeling en Relational Database Design is een must
 • Kennis van HTML, CSS en JavaScript is een must
 • Je bent analytisch en hebt oog voor detail waardoor je elke uitdaging oplost
 • Ervaring met de Oracle IAAS en PAAS Cloud is een pre

Dit is DE baan die bij mij past.

 • Ik zoek de extra uitdagingen
 • Ik denk graag mee met de klant en adviseer in de voor hem optimale oplossing
 • Graag breng ik mijn collega’s iets bij en steek ik ook van hen veel op
 • Ik vind het leuk om het maximale uit mijn doelstellingen te halen

Jouw extra’s bovenop salaris

 • Tal opleidingsmogelijkheden en ondersteuning bij je persoonlijke groei
 • Bezoeken van congressen en beurzen zoals APEX World, Oracle Cloud Day en internationale congressen van de Oracle User Community
 • Een no-nonsense werkomgeving met ruimte voor persoonlijke initiatieven
 • Mobiliteitsbudget of leaseauto, laptop, telefoonvergoeding en tal van kortingen en aanbiedingen
 • Sparren binnen een tof team van APEX-collega’s, die allemaal samenwerken en genieten van onze meetups, feesten, borrels en evenementen
 • Je bent werkzaam binnen het grootste Oracle APEX ‘only’ team in de BENELUX

iAdvise. Next level Oracle solutions.

 

Meld je snel aan!