Onze klanten aan het woord


In onze referenties vertellen onze klanten hun verhaal. Ze belichten hierbij ons product of dienst vanuit verschillende invalshoeken. Niet alleen de stem van de directeur telt, maar ook en vooral die van de medewerkers. Hier ontdek je hoe de implementatie van een project is verlopen. Of lees je over de ervaringen van een eindgebruiker. Check dan zeker ook even onze manier van (samen)werken.

Samsonite

Een project voor de luchtvaartmaatschappij SAS leverde Samsonite uiteindelijk compleet nieuwe business op. Samen met iAdvise ontwikkelde het bedrijf de webapplicatie Bagsupport, een applicatie in Oracle APEX. Iedereen wint met…

BASF Antwerpen

BASF Antwerpen kiest resoluut voor de combinatie van Oracle APEX en iAdvise. Het bedrijf schuift daarbij niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van het platform als reden naar voren. APEX zorgt bij BASF Antwerpen ook voor meer mobiliteit en flexibiliteit tegen lagere kosten. Een win-win dus!

Billiet

In een sterk concurrentiële en snel veranderende markt maakt flexibiliteit het grote verschil. Daarom stuurt Billiet haar processen bewust aan met maatwerk oplossingen, ontwikkeld in Oracle APEX en kwalitatief ondersteund door de experts van iAdvise. Een voorbeeld van lange termijnrelatie!

Wit-Gele Kruis

Optimale zorg bieden aan de patiënten, dat is de belangrijkste doelstelling van het Wit-Gele Kruis. De verpleegkundigen registreren snel en efficiënt de informatie over hun huisbezoeken via een tablet. De IT-afdeling van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen ontwikkelde deze toepassing in Oracle APEX met de ondersteuning van iAdvise.

Provincie Limburg

De IT-afdeling van de Provincie Limburg kiest ervoor om haar eindgebruikers zo goed mogelijk te ondersteunen in de bestaande bedrijfsprocessen. Daarom kiest ze bewust voor maatwerk applicaties op basis van Oracle APEX, waarbij zij professioneel ondersteund worden door Oracle partner iAdvise.

All-Pro Systems

Dankzij ‘Thuiszorgweb’ hoeven thuisverpleegkundigen zich voortaan bij een huisbezoek alleen nog op de zorg voor hun patiënten te concentreren. Hun nieuwe webapplicatie staat nu immers in voor de volledige administratieve ondersteuning. En dat was meer dan welkom! All-Pro Systems ontwikkelde samen met iAdvise de nieuwste versie van ‘Thuiszorgweb’ met Oracle APEX-technologie.

CNH Industrial

Voor de algemene IT-ondersteuning van de dagelijkse activiteiten in haar Antwerpse vestiging gebruikt CNH Industrial maatwerk applicaties op basis van Oracle APEX. Het bedrijf kan hierbij te allen tijde rekenen op de diepgaande expertise en de ondersteuning van iAdvise. Een bewuste strategie, die haar vruchten meer dan afwerpt!

Leuke projecten


Scroll to Top
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!