Training

Training

Training

Ook benieuwd hoe je in geen tijd professionele online applicaties ontwikkelt voor pc, tablet en smartphone? Wil je misschien binnenkort zelf met Oracle APEX aan de slag? Of heb je al wat ervaring en wil je je kennis nog verdiepen? Wij geven je graag professionele training!

Oracle APEX is een framework op basis van low-code technologie waarmee je snel krachtige webapplicaties bouwt. iAdvise heeft ruim 15 jaar ervaring met Oracle APEX. We hebben onze expertise opgebouwd via tal van trajecten en in diverse rollen. Van analist en ontwikkelaar, tot consultant en projectmanager.

Training op maat

Het zijn die jaren van ervaring die de basis vormen van onze opleidingstrajecten. We bieden diverse trajecten rond Oracle APEX en PL/SQL in pakketten aan. Net zoals onze ontwikkelingsprojecten is ook onze training voor elk bedrijf of team op maat gemaakt. We stemmen namelijk de sessies af op jouw wensen en behoeften. Ons aanbod gaat een basisopleiding voor geïnteresseerde beginners tot advanced tracks voor de doorwinterde APEX-expert. Een training omvat doorgaans één of twee dagen, naar keuze bij ons in een van onze kantoren of bij jou op locatie.

Gebruik je sinds kort een applicatie die met Oracle APEX ontwikkeld is? Ook dan kun je bij iAdvise terecht voor alle nodige coaching. Onze experts treden op als coaches van de key users in jouw bedrijf. Zo ondersteunen ze onder meer de eerdere investering in training en slagen ze erin de opgebouwde kennis rond Oracle APEX optimaal in te zetten.

Wil je je applicaties zelf ontwikkelen en onderhouden? Kennis delen is één van onze kernwaarden. Wij trainen en coachen graag je mensen.