Life Cycle Management

Heb je de stap naar Oracle APEX al gezet? Dan genieten je gebruikers zonder twijfel volop van één of meer krachtige low-code webapplicaties. En uiteraard reken je erop dat ze dat nog lang blijven doen. Met een waaier aan diensten rond life cycle management houdt iAdvise je Oracle APEX-applicaties in topvorm: van een initiële health check tot audit, upgrade, migraties en vernieuwingen.

Door regelmatig de goede werking van je applicaties te controleren, blijf je mogelijke problemen voor. Duikt er toch ergens een issue op, dan grijpen we onmiddellijk in. Naast de traditionele ondersteuning via eerste, tweede en derde lijn support, vinden we het bij iAdvise heel belangrijk om de applicaties van onze klanten proactief te benaderen. Life cycle management is voor ons dan ook een no-brainer.

Oracle Platinum Partner

Als Oracle Platinum Partner zijn we uiteraard perfect op de hoogte van wat er in de wereld van Oracle en Oracle APEX gebeurt. Verandert er iets in de licentiepolitiek? Biedt een nieuwe versie extra garanties op veiligheid? Kun je mogelijke toekomstige problemen vermijden door tijdig voor een upgrade te kiezen?

Een Oracle Platinum Partner als iAdvise kent het antwoord op die vragen. We staan constant in nauw contact met Oracle zelf om volledig up to date te blijven. Alsook ben je bij ons verzekerd dat je de juiste licenties voor de juiste prijs aanschaft.