iAdvise is jouw Oracle Cloud Partner

iAdvise is de Oracle Cloud Partner van de Benelux. Wij helpen je strategische stappenplannen te ontwikkelen en je weg naar de Cloud te volgen van welk punt dan ook. Daarnaast kijken wij naar nieuwe cloud implementaties, vernieuwbare omgevingen en hybride implementaties. Onze teams zorgen door hun complete, geïntegreerde benadering ervoor dat je makkelijk in de Cloud aan de slag gaat. Om dan probleemloos uit te breiden naarmate je bedrijf groeit.

Stressvrije Cloud migraties

Succesvolle Cloud technologie komt vanuit een complete en hybride aanpak met een bewezen partner. Wij zijn sterk in het ontwerpen van publieke, private en hybride Cloud implementaties. Zo lossen we jouw bedrijfsuitdagingen op. Want alleen door de combinatie van on-prem modernisering met Public Cloud flexibiliteit en kostenbesparing, profiteer je echt van de waarde van Cloud.

Onze teams migreren zonder stress en zonder onderbreking in je dagelijkse bedrijfsvoering je bestaande Oracle systemen naar de Cloud. Daarbij beginnen alle projecten met een gedetailleerde beoordeling van je Oracle opzet en bedrijfsdoelen. Om deze dan vervolgens te koppelen aan de juiste Oracle Cloud oplossing.

Oracle Cloud team

Een sterke partner om valkuilen te helpen overwinnen en de transitie naar de Oracle Cloud tot een goed einde te brengen, is de sleutel tot succes. Want Cloud technologie is best wel gecompliceerd. Vooral als je niet eerst je huiswerk doet, effectieve meetservices uitvoert en consumptie- en chargeback modellen implementeert. Alleen zo los je problemen op bij het integreren van multi-vendor technologieën. En ontwikkel je een effectief management framework voor je Cloud.

Ons Cloud Services team heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van Oracle oplossingen. En dit in een breed scala van industriesectoren. Zo houden wij de kosten laag, werken we agile en realiseren we jouw bedrijfsdoelen.

Dus wat is Oracle Cloud?

De term Cloud betekent voor iedereen wat anders. Sommigen zeggen dat het de nieuwe term is voor het outsourcen en hosten van IT-systemen. Terwijl Oracle dit promoot als een complete en geïntegreerde set van gelaagde technologieën en services. Tenzij je de volledige stack van applicatie naar schijf kan besturen, kan je geen echte Cloud oplossing bieden.

iAdvise gebruikt Platform-as-a-Service (PaaS) en Infrastructure-as-a-Service (IaaS). Zo ontwikkel je makkelijk nieuwe applicaties. En gebruik je specifieke services zoals Back-up, Business Intelligence en Test / Dev Database-omgevingen in de Cloud. Combineer deze Public Cloud-services met Engineered Systems en je hebt een Hybrid Cloud-architectuur van Enterprise klasse. Die de waarde van je Oracle assets op locatie en in de Cloud maximaliseert.

Oracle Cloud

Cloud POC

Het bewijzen van de waarde van Cloud is essentieel. iAdvise biedt je daarom een gratis Proof of Concept aan. Die gebruikt openbare Cloud services zoals PaaS & IaaS om infrastructuur op locatie te vervangen of aan te vullen. Benieuwd naar onze Cloud oplossingen? Neem dan snel contact op!