Managed Applications

Managed Applications

Vind jij als ondernemer en beleidsmaker in de digitale rollercoaster van vandaag al je draai? Weet jij inmiddels welke impact de vierde economische revolutie op jouw bedrijf heeft? Mis je misschien hier en daar nog expertise op het vlak van digitalisering en nieuwe technologieën? Onze business analisten zoeken samen met jou naar de beste digitale oplossingen. Bekijk dus zeker ons Managed Applications aanbod.

Managed Applications

De voorbije 15 jaar heeft iAdvise immers een schat aan expertise opgebouwd. Allemaal rond design, ontwikkeling, beheer en onderhoud van webapplicaties. Deze expertise delen we graag met jou, op maat van jouw behoeften. We kunnen elk vraagstuk aan, van de allereerste analyse tot de nazorg van een afgewerkt project. Tegelijk bieden we meer dan alleen de begeleiding van het applicatieve luik. We dragen zorg voor je complete digitale transformatie.

Oracle APEX voor iedereen

Oracle APEX is in de eerste plaats populair bij bedrijven die een Oracle Database gebruiken. Deze licentie bevat immers gratis het Oracle APEX Framework. Met ons concept van management applications kunnen we echter ondersteuning bieden aan iedereen, ongeacht of je over een Oracle Database beschikt. Je leest het goed: ook wanneer je vandaag geen Oracle-producten in huis hebt, kun je bij ons toch terecht voor een maatwerkoplossing in Oracle APEX.

Wij nemen de zorg op ons

Onze aanpak laat je toe je voor honderd procent te focussen op de toegevoegde waarde die je met de applicatie nastreeft. Via ons concept van managed applications kun je volledig business gericht werken. Alle zorgen rond het technologische luik nemen we je uit handen. We bouwen de oplossing in Oracle APEX omdat die technologie ons toelaat heel snel terzake te komen. We bezorgen je een werkende oplossing, met alle gevraagde functionaliteit. Hoe ver je in het technische luik mee wil gaan, bepaal je helemaal zelf: van on premise tot full cloud – en alles daar tussenin. Moest Oracle APEX gelimiteerd zijn voor een bepaalde behoefte zullen we op een consulterende basis tewerk gaan waarin we de ideale oplossing zoeken binnen ons uitgebreid netwerk. Zo beschik je over een single point of contact voor al jouw business noden.

Lusten zonder lasten

Met ons concept van Managed Applications geniet je voluit van de voordelen van een maatwerk oplossing en van low-code, maar dan zonder zelf te investeren in technische kennis of onderhoud. Pak jij de lusten, wij zorgen voor de lasten.