Kant-en-klare PRODUCTEN

Door jaren van expertise en inzicht in de markt kennen we steeds beter de knepen van het vak. Steeds terugkerende vragen deden ons dikwijls quasi identieke oplossingen bouwen. Dus waarom dan ook geen kant-en-klare producten aanbieden? Vandaar dat we een aantal van onze applicaties gestandaardiseerd. Hieronder vind je onze bundel met kant-en-klare producten in ons aanbod, waar je direct mee aan de slag kan.

Jumpstart

JumpStart

Wil je in no-time starten met applicaties bouwen? Zonder dagen te spenderen aan de ontwikkeling van het fundament voor je development omgeving? Dat kan met Jumpstart! Afhankelijk van je gekozen modules, spaar je maar liefst tussen de 20 en 100 dagen ontwikkeltijd uit. Daarnaast werk je ook nog eens tot 20% efficiënter tijdens het bouwen van je applicatie.

Doxxy

Zoek je een sterke tool waarmee je zelf snel documenten genereert en dat tegen een juiste prijs? Ontdek dan Doxxy 2.0, onze document generation tool. Verzamel naadloos gegevens in een DOCX-, PDF- of CSV-bestand. Stel in no-time documenten samen zoals brieven, orders en facturen. In 1-2-3 klaar!

XTRA4O - translation

Check onze gratis XLIFF Translator voor Oracle APEX. Vertaal met behulp van een intuïtieve interface XLIFF-bestanden gedownload van Oracle APEX. Na het vertalen download je het XLIFF-bestand, zodat je het in je Oracle APEX-applicatie weer uploadt.