Diensten


Vanuit onze passie voor technologie en kennis van de bedrijfswereld ontwikkelen wij intuïtieve webapplicaties die bedrijfsprocessen automatiseren. Full responsive in UX design! Een team van enthousiaste consultants helpt jou met next-level projecten en consultancy.

Oracle APEX

Oracle Application Express (APEX) is een Low-code development technologie waarmee je snelle en krachtige webapplicaties bouwt binnen de Oracle Database. Het is dé tool om online applicaties te ontwikkelen met behulp van SQL en PL/SQL. In no-time bouw je immers professionele online applicaties. En dit zowel voor desktop als mobiele toestellen. Wij werken op zowel op project- als op consultancy basis. We voorzien ook training en coaching voor APEX developers. Daarnaast bieden we Security Audits (ApexSec) aan om de beveiliging van APEX applicaties te controleren. APEX is een gratis en volledig ondersteund onderdeel van de Oracle Database.

Oracle CLOUD

De kracht en flexibiliteit van de Oracle Database zit ‘m in de cloud. Wij helpen jou om je ontwikkel-, test- en productieomgeving moeiteloos naar de Oracle Cloud te brengen.  Oracle Cloud Service biedt je dan een aantal keuzes qua implementatie, afhankelijk van jouw voorkeur qua kostprijs, vaardigheidsniveau, flexibiliteit, etc. Oracle Cloud is snel opgestart, het is een schaalbare oplossing en je data is goed beveiligd.

maatwerk met Oracle APEX

LICENTIES

Oracle software installeer je heel eenvoudig zonder licentiesleutels. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanschaffen van voldoende licenties om conform te zijn en blijven. De licentiestructuur is echter sterk aan verandering onderhevig en vaak erg ingewikkeld. Daarom is het belangrijk een solide partner te vinden die dit voor jou beheert. Waarom voor ons kiezen? Bij iAdvise koop je de juiste licenties tegen een correcte prijs.

Managed APPLICATIONS

Vind jij als ondernemer en beleidsmaker in de digitale rollercoaster van vandaag je juiste draai? Weet jij welke impact de vierde economische revolutie op jouw bedrijf zal hebben? Ben je klaar voor deze (r)evolutie of mis je misschien hier en daar nog wat expertise op het vlak van digitalisering en nieuwe technologieën? Onze business analisten kijken samen met jou naar de beste digitale oplossingen.

Producten


Door onze jarenlange expertise en inzicht in de markt kennen we steeds beter de knepen van het vak. Daarom hebben we een aantal van onze applicaties gestandaardiseerd. Ziehier onze bundel met kant-en-klare componenten, waarmee je direct aan de slag kan.

doxxy-liggend

Nood aan een kwalitatieve tool om documenten samen te stellen tegen een betaalbare prijs? Ontdek Doxxy 2.0, onze document generation tool.

Wil je in no-time starten met applicaties bouwen? Zonder dagen te spenderen aan de ontwikkeling van het fundament voor de development omgeving? Dat kan!

Ontdek onze gratis XLIFF Translator for Oracle APEX. Vertaal met behulp van een intuïtieve interface XLIFF-bestanden gedownload van Oracle APEX.

Voor de Nederlandse markt bouwden wij een modulaire software preventie- en verzuimoplossing. Je stelt zelf je pakket samen en betaalt dus altijd een correcte prijs.

Onze passie en kunde

[lvca_statsbars][lvca_statsbar_item percentage=”100″ stats_title=”Oracle APEX” bar_color=”#da046a”][lvca_statsbar_item percentage=”80″ stats_title=”Oracle Cloud” bar_color=”#da046a”][lvca_statsbar_item percentage=”100″ stats_title=”PL/SQL” bar_color=”#da046a”][lvca_statsbar_item percentage=”90″ stats_title=”HTML5 & CSS3″ bar_color=”#da046a”][lvca_statsbar_item percentage=”30″ stats_title=”Game nights” bar_color=”#da046a”][/lvca_statsbars]
Scroll to Top
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!