Ons aanbod

Met vijftien jaar aan kennis heb je aan ons een team van experts in ons vak. Dit merk je dan ook sterk in ons aanbod. Wij bouwen immers vooral intuïtieve webapplicaties die processen binnen jouw bedrijf versnellen of zelfs compleet automatiseren. Ons team van enthousiaste mensen helpt jou hierbij met mooie projecten en scherp advies. Inmiddels bieden wij een aantal van onze oplossingen ook als standaard producten aan.

Ons aanbod
Oracle APEX

Oracle APEX

Ben je op zoek naar snelle en krachtige applicaties? Die bouwen wij voor jou in APEX (Oracle Application Express) Dat is een low-code development framework binnen de Oracle Database. Het is dé tool om online oplossingen te bouwen met behulp van SQL en PL/SQL. Zo bouw je in no-time sterke webapplicaties. En dit voor zowel desktop als mobile devices. Onze teams bouwen deze voor jou zowel op project- als op consultancy basis. Daarnaast voorzien we jouw APEX ontwikkelaars van de nodige training en coaching. Tenslotte doen we ook Security Audits (ApexSec) aan. Zo controleren we de beveiliging van je APEX applicaties. APEX is een gratis en volledig ondersteund deel van de Oracle Database.

Oracle APEX
progressive web apps
Database

Progressive WEB APPS

Vlot online en offline kunnen werken? Met traditionele mobile apps voor Android en iOS lukt dit aardig. Helaas is ook de prijs aardig… Wij verdiepen ons in Progressive Web Apps bij het bouwen van mobile apps. Ze zijn op alle systemen bruikbaar, want PWA’s werken via de browser. Dus je hebt maar één codebase nodig. Je bespaart met andere woorden enorm op tijd en resources. Time to market: check!

Managed Applications

Managed APPLICATIONS

Vind jij als ondernemer ook moeilijk je draai in de digitale achtbaan van vandaag? Weet jij al welke impact de vierde economische revolutie op jouw bedrijf heeft? Of mis je hier en daar nog wat kennis op het vlak van digitalisering en nieuwe technologieën? Dan kijken onze business analisten samen met jou naar de beste digitale oplossingen voor jouw bedrijf.

Managed Applications
Cloud

Oracle CLOUD

De kracht van de Oracle Database zit ‘m absoluut in de cloud. Bij iAdvise helpen we je dan ook graag om jouw ontwikkel-, test- en productieomgeving naadloos naar Oracle Cloud te brengen.  Ons cloud services team biedt je een aantal opties voor de uitvoering hiervan. Dit hangt namelijk af van jouw keuze qua prijs, vaardigheid, flexibiliteit, etc. Oracle Cloud is heel snel opgestart. Bovendien is het een schaalbare oplossing en is je data ook nog eens goed beveiligd.

kant-en-klare producten

Ontdek onze PRODUCTEN

Door jaren van expertise en inzicht in de markt kennen we almaar beter de knepen van het vak. Daarom hebben we een aantal van onze applicaties gestandaardiseerd. Ziehier onze bundel met kant-en-klare producten in ons aanbod, waar je direct mee aan de slag kan.

kant-en-klare producten
Training
Training

Volg bij ons TRAINING

Wil je graag zelf applicaties leren bouwen en onderhouden? Dan helpen wij je met plezier, want kennis delen is een van onze kernwaarden. Wij trainen en coachen graag je mensen. Contacteer ons voor een aanbod op maat.

lifecycle

Life Cycle Management

Met een waaier aan diensten rond life cycle management houden wij je APEX applicaties in topvorm. Van health checks tot audits, upgrades, migraties en vernieuwingen. Wij doen het allemaal.

IoT-applicaties
IoT-applicaties

IoT

Dankzij de doorbraak van het Internet of Things (IoT) blijft de nood aan slimme applicaties almaar groeien. Want tal van sensoren verzamelen nu nauwkeurig data uit allerlei kanalen. Die sturen ze dan via een netwerk door. Daarop bouwen wij strakke IoT-applicaties om nieuwe inzichten die uit deze data komen te visualiseren.

Database

Oracle LICENTIES

Zoek je de juiste Oracle licenties? Gelukkig kennen wij als erkend Oracle Platinum Partner perfect onze weg in deze complexe wereld. Waar regels wel al eens durven wijzigen… Dan is onafhankelijk advies van een derde partij cruciaal als met Oracle technologie werkt. Bij onze mensen, die expert zijn op het vlak van Oracle software, ben je altijd zeker van de juiste licenties tegen een correcte prijs.

Oracle Platinum Partner

Oracle Platinum PARTNER

Wij zitten als Oracle Platinum Partner op een hoog niveau in het Oracle Partner Network (OPN). Daarvoor moesten we minstens vijf specialisaties halen. En dat is ons gelukt! Hierdoor hebben we nu een exclusief level van betrokkenheid. Daarnaast krijgen we ook tal van voordelen om onze groei op lange termijn te versterken. Bovendien tonen wij hiermee ook de diepte en breedte van onze kennis aan. En helpen we jou als klant nog beter.

Waar vind je ons?

Veldkant 33B
2550 Kontich
België
•••
+32 (0)3 451 93 28
info@iadvise.eu

Rithmeesterpark 50-A1
4838 GZ Breda
Nederland
•••
+31 (0)76 711 54 00
info@iadvise.eu

Heb je een vraag?