Wij bouwen graag mee aan de digitale toekomst van jouw bedrijf.

Wil jij je business processen snel en vooral makkelijk laten lopen? Wij ook!
Daarom ontwikkelen we slimme webapplicaties en progressive web apps op maat. Onze focus ligt daarbij op gebruiksvriendelijkheid (UX), performance en beveiliging. Goodbye slakkengang, hello digitale toekomst van jouw bedrijf!
progressive web apps
digitale toekomst van jouw bedrijf

Waarom doen we wat we doen?

Wij geloven dat we met innovatieve technologie organisaties kunnen helpen met het digitaliseren van workflows, zodat processen vlotter lopen, eindgebruikers makkelijker werken en stakeholders continu mee zijn met de digitale (r)evolutie. Zo blijf je je concurrent altijd een stapje voor.

Wat doen wij het liefst van al?

Wij zijn enorm graag met technologie bezig. Daarnaast willen we met onze 15 jaar aan kennis en ervaring bedrijven helpen met elk vraagstuk over digitalisering en procesautomatisatie. Zo pakken onze teams agile project per project aan. We zijn in verschillende sectoren thuis en werken zowel voor kleine, middelgrote als enterprise ondernemingen.

Hoe pakken we dit aan?

Allereerst doen we een diepgaande analyse om te bepalen wat er precies nodig is om jouw doelstellingen te bereiken. Na deze analyse leveren we een volledig functioneel document op waarin ook de inschatting van het project alsook de ROI beschreven staat.
Daarop bouwen we slimme webapplicaties. Wij maken gebruik van low-code technologie, waar je bouwblokken ter beschikking hebt die je aanpast naar de behoeften van de klant. Zo verlies je minder tijd met code schrijven, verlaag je de foutmarge en bevorder je een snellere time-to-market.
Naast low-code technologie verdiepen we ons ook in progressive web apps die via de browser werken, maar ook op jouw mobiele toestellen offline functionaliteiten hebben. Zo kunnen je medewerkers altijd en overal vlot hun werk doen.
Nadien kan je op ons rekenen voor support, training en coaching. Ook het aanschaffen van licenties nemen wij, indien nodig, voor onze rekening. Een aantal van onze oplossingen bieden we inmiddels als standaardproducten aan.
digitale toekomst van jouw bedrijf

Waarin onderscheiden we ons?

Onze business analisten, gespecialiseerd in verschillende sectoren met elk hun unieke en vaak afwijkende processen, zijn echte experts en bekijken met veel plezier de grootste uitdagingen binnen jouw onderneming. Zo kunnen wij jouw behoeften naadloos omzetten in efficiënte digitale oplossingen.
Naast onze professionele aanpak focussen wij ons op het bouwen van een partnership. Transparantie, eerlijkheid en open communicatie zijn kernwaarden waar wij enorm veel belang aan hechten. Voor ons zijn ze cruciaal om zowel een project te doen slagen alsook een lange termijnrelatie op te bouwen.

Wil je weten wat we al realiseerden? Klik dan op de logo’s.

BASF

Wil je eens sparren? Wij contacteren jou!