Medior Oracle APEX developer/consultant NL

 

Wie zijn we en wat doen we?

“Ik ontwikkel digitale oplossingen die ervoor zorgen dat processen binnen een bedrijf vlotter lopen. Denk bijv. aan de applicatie die jij gebruikt om een online bestelling te doen. Hierachter zit een heel systeem dat je gegevens verwerkt, je bestelling doorgeeft, de facturatie in gang zet, etc. Als medior Oracle APEX developer/consultant NL zorg ik ervoor dat alle technische specificaties achter de schermen kloppen en daarbij onderhoud ik ook het contact met de klant.” Je vindt me in een van onze hippe kantoren in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Of ik ben werkzaam bij klanten door het hele land.

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

Als medior Oracle APEX developer/consultant NL bouw ik mee aan de applicatie die we samen met de klant voor ogen hebben. Ik denk mee, adviseer en ondersteun hen bij technische uitdagingen. Daarnaast ben ik ben (mede) verantwoordelijk voor het vertalen van de technische specs naar een afgewerkt eindproduct. Ik doe projecten op locatie of bij ons op kantoor. Verder ben ik verantwoordelijk voor het technisch design van de applicatie en test ik deze ook. Ik werk mee in een scrum team of ben zelf scrum master. Elke dag leer ik bij en groei ik op technisch vlak. Maar ik coach en ondersteun ook mijn junior collega’s in hun werkzaamheden.

Wat verwachten wij van een medior Oracle APEX developer/consultant NL?

 • Je genoot een hbo-opleiding en hebt 2 tot 5 jaar werkervaring
 • Een rijbewijs komt goed van pas als je voor diverse klanten op verschillende locaties werkt
 • Jouw expertise ligt in het ontwikkelen van webapplicaties en je hebt kennis van software architectuurvraagstukken
 • SQL, PL/SQL, CSS, JavaScript, Ajax, Oracle APEX, Data Modeling en Relational Database Design staan ook op je CV
 • Kennis van responsive webdesign en mobile web development zijn een plus
 • Je bent analytisch en hebt oog voor detail waardoor je elke uitdaging oplost

DE baan waarvoor ik pas

 • Computers, ik snap er niks van
 • Mijn mening houd ik liever voor mijzelf
 • Persoonlijk ontwikkelen hoeft voor mij niet zo, ik doe alleen wat ik kan en meer hoeft niet, toch?
 • Vragen stellen vind ik onnodig omdat ik alles zelf wel uitzoek

DE baan die bij mij past

 • Mijn hersenen laten kraken achter de computer
 • Ik denk graag mee en zoek mee naar oplossingen
 • Graag breng ik mijn collega’s iets bij en steek ik ook van hen veel op
 • Ik vind het leuk om het maximale uit mijn doelstellingen te halen

 

Jouw extra’s bovenop je salaris

 • Tal opleidingsmogelijkheden en ondersteuning bij je persoonlijke groei
 • Bezoeken van congressen en beurzen zoals APEX World, Oracle Cloud Day en internationale congressen van de Oracle user community
 • Een no-nonsense werkomgeving met ruimte voor persoonlijke initiatieven
 • Mobiliteitsbudget of leaseauto, laptop, telefoonvergoeding en tal van kortingen en aanbiedingen

Een tof team van APEX-collega’s, die allemaal samenwerken en genieten van onze feesten, borrels en events.

Meld je snel aan!