info@iadvise.eu BE +32 (0)3 451 93 28 NL +31 (0)76 711 54 00

Onze klanten aan het woord


In onze case studies vertellen onze klanten hun verhaal. We belichten het product of dienst vanuit verschillende invalshoeken. Niet alleen de stem van de directeur telt, maar ook die van de medewerkers. Ontdek hier hoe een implementatieproject is verlopen. Of lees over de ervaringen van een eindgebruiker. Ontdek zeker ook onze manier van (samen)werken.

BASF Antwerpen

BASF Antwerpen kiest resoluut voor de combinatie van Oracle APEX en iAdvise. Het bedrijf schuift daarbij niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van het platform als reden naar voren. APEX zorgt bij BASF Antwerpen ook voor meer mobiliteit en flexibiliteit, tegen lagere kosten…

Billiet

In een sterk concurrentiële en snel veranderende markt maakt wendbaarheid het verschil. Daarom stuurt Billiet zijn processen bewust met maatwerkoplossingen aan, ontwikkeld met Oracle APEX en ondersteund door de expertise van iAdvise.

Wit-Gele Kruis

Optimale zorg bieden aan de patiënten, dat is de doelstelling van het Wit-Gele Kruis. De verpleegkundigen registreren informatie over hun huisbezoeken op een tablet. De IT-afdeling van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen ontwikkelde de toepassingen in Oracle APEX, daarbij ondersteund door de expertise van iAdvise.

Provincie Limburg

De Afdeling ICT van de Provincie Limburg kiest ervoor hun eindgebruikers zo goed mogelijk te ondersteunen binnen de bestaande bedrijfsprocessen. Daarom kiest ze voor maatwerk op basis van Oracle APEX, daarbij ondersteund door de expertise van hun Oracle partner iAdvise…

Leuke projecten


Scroll to Top