Oracle Cloud Day

Kies je track op de Oracle Cloud Day in Nieuwegein

Heb jij het ook al door? De wereld van vandaag verandert met de seconde. Er moet iets gebeuren, zoveel is duidelijk. We worden rond onze oren geslagen met termen zoals digital disruptiveness, digital transformation en economy4.0 als uitgesproken waarheid.

Hoe gaan wij van iAdvise en Bryxx dat samen met Oracle voor jou aanpakken?

Dat (en nog veel meer) ontdek je op de Oracle Cloud Day van 12 December in Nieuwegein. Wij tonen jou en je collega’s hoe je met de nieuwste technologieën zoals Cloud, Internet of Things en Artifcial Intelligence makkelijk leert inspelen op de snel evoluerende vraag van je klanten. Daarnaast laten we je ook zien hoe je blijft tegemoetkomen aan die hoge verwachtingen. Een vlotte interne samenwerking is hier cruciaal en de digitale veranderingen moeten ook effectief een meerwaarde zijn voor je organisatie. Maak dus de juiste strategische keuze voor de toekomst van je bedrijf.
 
Zoek je inspiratie? Laat ons je van je sokken blazen tijdens de Oracle Cloud Day op 12 december 2017.

Samen met verschillende toonaangevende bedrijven geven we je met behulp van duidelijke voorbeelden uit de praktijk aan waarom je welke strategische keuzes best maakt om die digitale transformatie goed op poten te zetten. Je ziet meteen ook welke resultaten je hiermee bereikt. We hebben experts uit de business uitgenodigd om ook hun visie met jou te delen en hun ervaringen met jou uit te wisselen.

Logistieke details

Datum: Dinsdag 12 december
Tijdstip: 09.00 – 18.00 uur
Locatie: NBC Congrescentrum Blokhoeve 
13438 LC Nieuwegein

Registreer hier en beleef een dag vol open monden en tonnen inspiratie!