info@iadvise.eu BE +32 (0)3 451 93 28 NL +31 (0)76 711 54 00

Stel je eigen track samen


Onze tracks bevatten alle componenten voor de complete levenscyclus van een business applicatie. Heb je sommige onderdelen al onder controle? Stel bij ons gerust zelf je pakket samen!

Plan

1. ANALYSE

Onze experts combineren hun analyse en APEX-ervaring met een agile aanpak. Daardoor kan je op elk moment tijdens het project bijsturen op budget, functionaliteit en doorlooptijd.

2. USER EXPERIENCE (UX) 

Een logische workflow, intuïtieve interface en professionele uitstraling voor jouw toepassing. Onze gecertificeerde UX-experts zorgen ervoor!

Build

3. CONSULTANCY

Geen mensen beschikbaar om zelf toepassingen te maken? Wij hebben ervaren mensen die jou helpen bij het realiseren van je Oracle APEX projecten.

4. JUMPSTART

Snel van start? Met Jumpstart heb je een bundel met kant-en-klare componenten, waarmee je snel kwalitatieve, veilige en goed te onderhouden Oracle APEX toepassingen bouwt.

5. SECURITY

Door het gebruik van ApexSec security garanderen we de bouw van veilige APEX toepassingen en identificeren we mogelijke beveiligingsrisico’s. Wij zijn ook ISO27001 gecertificeerd.

6. DOXXY

Op zoek naar een document generation tool tegen een betaalbare prijs? Doxxy is ons rapportage platform dat documenten rechtstreeks uit de database genereert.

Run

7. INTEGRATIE & MIGRATIE

Migratie van je oude data? Integratie met nieuwe toepassingen? Samen met onze partners Oracle & Talend pakken we dit snel en efficiënt aan.

8. APEX IN THE CLOUD

De kracht en flexibiliteit van de Oracle Database in de Cloud. Wij helpen  jou om je ontwikkel-, test- en productieomgeving in de Oracle Cloud onder te brengen.

9. LICENTIES

Onze licentiespecialisten werken voor jou voorstel op maat uit. Zo heb je altijd de noodzakelijke licenties tegen een correcte prijs.

10. DATA VISUALISATIE

Optimaliseer direct je business aan de hand van visuele analyse en self-service discovery. Zo onderzoek je meer data en verkrijg je snel nieuwe inzichten. Eender welke data, altijd en overal.

Support

11. MANAGED SERVICES

Full service voor je Oracle APEX omgeving? Wij beheren je applicatie, zowel technisch als applicatief en dit op jouw infrastructuur of in de cloud.

12. COACHING & TRAINING

Wil je de toepassing zelf ontwikkelen en onderhouden? Kennis delen is één van onze kernwaarden. Wij trainen en coachen graag je mensen.

13. CONTINUOUS INTEGRATION & DEPLOYMENT

De uitrol van nieuwe releases is vaak tijdrovend en foutgevoelig. Dankzij onze best practices gecombineerd met een continuous integration platform deploy je met één druk op de knop.

Zit je graag eens samen om je opties met ons te bespreken? 

Scroll to Top