Stel je eigen track samen


Onze tracks bevatten alle componenten voor de complete levenscyclus van je business applicatie. Heb je sommige onderdelen al onder controle? Goed nieuws: bij ons betaal je enkel voor wat je nodig hebt. Stel dus gerust je eigen pakket samen!

Plan

1. ANALYSE

Onze experts combineren hun analyse en APEX-ervaring met een agile aanpak. Zo stuur je op elk moment tijdens het project bij op budget, functionaliteit en doorlooptijd.

2. USER EXPERIENCE (UX) 

Een logische workflow, intuïtieve interface en professionele uitstraling voor jouw toepassing zijn belangrijk. En onze gecertificeerde UX-experts zorgen hiervoor!

Build

3. CONSULTANCY

He je geen mensen beschikbaar om zelf applicaties te bouwen? Wij beschikken over ervaren mensen die jou helpen bij het realiseren van je Oracle APEX-projecten.

4. JUMPSTART

Wil je snel beginnen ontwikkelen? Met Jumpstart heb je een bundel met kant-en-klare componenten waarmee je snel kwalitatieve applicaties bouwt. Uiteraard op een veilige en makkelijk te onderhouden  manier.

5. SECURITY

Door het gebruik van ApexSec security garanderen wij de bouw van veilige APEX-toepassingen. Bovendien identificeren we snel mogelijke beveiligingsrisico’s. Daarnaast zijn wij ook ISO27001 gecertificeerd.

6. DOXXY

Ben je op zoek naar een document generation tool tegen een betaalbare prijs? Doxxy is ons rapportage platform dat documenten rechtstreeks uit de Oracle database genereert.

Run

7. INTEGRATIE & MIGRATIE

Denk je aan een migratie van je oude data? Of aan een integratie met nieuwe applicaties? Samen met onze partners Oracle & Talend pakken we dit snel en efficiënt aan.

8. APEX IN THE CLOUD

De kracht en flexibiliteit van de Oracle Database in de Cloud is inmiddels bewezen. Wij helpen  jou om je ontwikkel-, test- en productieomgeving in de Oracle Cloud onder te brengen.

9. LICENTIES

Onze licentiespecialisten werken voor jou voorstel op maat uit. Zo heb je altijd de noodzakelijke licenties tegen een correcte prijs.

10. DATA VISUALISATIE

Optimaliseer direct je business aan de hand van visuele analyse en self-service discovery. Zo onderzoek je meer data en verkrijg je snel nieuwe inzichten. Eender welke data, altijd en overal.

Support

11. MANAGED SERVICES

Ben je op zoek naar een full service voor je Oracle APEX omgeving? Wij beheren ook je applicatie, zowel technisch als applicatief. Op jouw infrastructuur of in de cloud, wij doen het.

12. COACHING & TRAINING

Wil je je applicaties zelf ontwikkelen en onderhouden? Kennis delen is één van onze kernwaarden. Wij trainen en coachen graag je mensen.

13. CONTINUOUS INTEGRATION & DEPLOYMENT

De uitrol van nieuwe releases is vaak tijdrovend en foutgevoelig. Dankzij onze best practices gecombineerd met een continuous integration platform deploy je met slechts één druk op de knop.

Zit je graag eens samen om je opties met ons te bespreken? 

Scroll to Top
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!