Junior Oracle APEX developer/consultant NL

 

Hoe je thuis uitlegt wat je doet

“Ik bouw computerprogramma’s die ervoor zorgen dat processen binnen een bedrijf vlotter lopen. Denk bijv. aan de applicatie die jij gebruikt om een bestelling online te doen. Hierachter zit een heel systeem dat je gegevens verwerkt, je bestelling doorgeeft, de facturatie in gang zet, etc. Kijk, zulke systemen bouw ik als junior Oracle APEX developer/consultant NL.  Je vindt me in een van onze hippe kantoren in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Of ik werk bij klanten door het hele land.”

Hoe ziet mijn werkdag als junior Oracle APEX developer/consultant NL eruit?

Als junior Oracle APEX developer/consultant NL bouw ik mee aan de applicatie die we samen met de klant voor ogen hebben. In mijn rol als consultant denk ik mee met de klanten, adviseer ik hen en ondersteun ik hen bij uitdagingen. Ik ben (mede) verantwoordelijk voor het vertalen van de technische specs naar een mooi afgewerkt eindproduct. Ik sta in voor het technisch design van de applicatie en werk volgens de scrum methodologie. Elke dag leer ik bij en groei ik zowel op technisch als persoonlijk vlak.

Waar dromen wij van?

 • Je hebt 0-3 jaar ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties
 • Een rijbewijs komt zeker van pas als je voor diverse klanten op verschillende locaties werkt
 • Kennis van SQL, PL/SQL, CSS, JavaScript, Ajax, Oracle APEX, modeling en relational database design is een must
 • Expertise in responsive webdesign en mobile web development is een plus
 • Ervaring met Scrum en Agile methodologieën komt goed van pas

En met een goede dosis passie en enthousiasme groei je bij ons nog sneller!

De job die bij mij past

 • Code, data en bugs vind ik te gek
 • Ik denk graag mee en zoek mee naar oplossingen
 • Kennis delen met collega’s vind ik belangrijk
 • Samen een bepaald doel voor ogen hebben, top!

De job waarvoor ik pas

 • Computers, ik snap er niks van
 • Ik blijf bij mijn mening, maar geef de klant gelijk
 • Persoonlijke ontwikkeling? Is dat nodig?
 • Mijn eigen ding doen doe ik als de beste

 

Jouw extra’s bovenop een goed salaris

 • Tal van opleidingen en ondersteuning bij je persoonlijke groei
 • Bezoeken van congressen en beurzen o.a. APEX World & Oracle Cloud day
 • Een no-nonsense werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke initiatieven
 • Mobiliteitsbudget of leaseauto, laptop, telefoonvergoeding en massa’s kortingen en aanbiedingen
 • Een tof team van APEX-collega’s, die allemaal samenwerken en genieten van onze feesten, borrels en evenementen

 

Meld je snel aan!