IT-IN-MOTION

‘IT-IN-MOTION’ @ Avans Hogeschool

’In our world, IT is used as competitive differentiator. It’s all about speed and the ability to change.’

De IT- wereld is continu in beweging. Waardoor IT- ondernemers voor steeds nieuwe uitdagingen staan. Zich handhaven in deze dynamische omgeving bijvoorbeeld. Hun eigen toegevoegde waarde bepalen. En omgaan met de enorme snelheid van verandering. Welkom op IT-IN-MOTION!

Om van deze topics een indruk te krijgen organiseren de IT- opleidingen van Avans Hogeschool op 10 juni 2016 een ICT workshop. Met als thema ‘IT in motion’! Hier ervaar je hands-on samen met innovatieve IT- organisaties en studenten een deel van de nieuwe trends in de IT- markt.

iAdvise Groep biedt tijdens IT-in-Motion twee workshops aan over front-end development met AngularJS met als onderwerp  ‘Preparing for Angular 2’. Die wordt gegeven door een onze lead front-end developer Arne van Raepenbusch. Daarnaast zijn er nog zes andere programmaonderdelen met onderwerpen zoals development, security en Internet of Things (IOT). Gedurende deze dag is er volop gelegenheid om te netwerken en om met elkaar van gedachten te wisselen.

Meer weten over het programma doe je hier
Aanmelden doe je hier

Deelname voor de workshop IT-in-Motion kost €75,- per persoon. De workshop is gratis voor studenten en medewerkers van een onderwijsinstelling.

Wij zien jullie graag op de conferentie en van harte welkom op onze workshop ‘Preparing for Angular 2’ van 10:00 uur – 12:00 uur of van 13:00 uur – 15:00 uur

Met vriendelijke groet

iAdvise Groep

 

Over Avans Hogeschool en iAdvise Groep

iAdvise Groep heeft een lange relatie met Avans Hogeschool en daar zijn wij heel trots op. Al jaren werken wij samen met de Academie voor Engineering & IT.  We verzorgen ze workshops, klant presentaties en afstudeerstages. Wij zijn enorm te spreken over de hoge kwaliteit van het onderwijs en de algemene IT ontwikkeling van de studenten. We sluiten ons dan ook volledig aan bij het feit dat Avans Hogeschool al jarenlang tot de beste hogescholen van Nederland behoort .

Over iAdvise Groep

iAdvise Groep is een ecosysteem van bedrijven die zich focussen op geïntegreerde software en oplossingen. We zijn met onze labels gespecialiseerd in Rapid Application Development (Oracle APEX, Salesforce, Java, JavaScript en OutSystems). Alsook naadloze Data Integratie (Informatica, Talend en Web services) en Solid Operations (Managed Services, Amazon Cloud en Oracle Cloud). Wij bouwen flexibel en snel software, rollen het uit en integreren het met andere software en systemen bij onze klanten. Meer dan 140 iAdvisers helpen onze klanten met software oplossingen vanuit onze kantoren in Breda, Amsterdam en Antwerpen. Of op locatie bij onze klanten. We houden ervan om te werken met klanten, collega’s en partners die passen bij de iAdvise stijl. Wij houden van leergierige, creatieve mensen met ambitieuze dromen, die open en oprecht met elkaar omgaan. En houden van samen werken en genieten!

Over jstack

Een nieuwe naam voor een bekende organisatie! jstack is als onderdeel van iAdvise groep gespecialiseerd in het creëeren innovatieve software oplossingen op maat, samen en voor bedrijven met aan de basis Java en Javascript technologie.

Wij zij een team van 20 consultants die zich met een open mind inzetten om de ambities van onze klanten en medewerkers waar te maken. 

Sharing is caring! Daarom delen we bij jstack graag onze kennis tijdens onze braintainment sessies. Hier maak je in een informele en ontspannen sfeer kennis met nieuwe ideeën, technologieën of concepten. Wil je graag meer weten over jstack of een van onze sessies bijwonen? Stuur dan een mailtje naar info@jstack.eu

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =