iAdvise en BRYXX zijn blij om onze nieuwe Business Unit Manager voor Cloud Services aan te kondigen: Iloon Ellen-Wolf. Met ingang van 1 februari 2019 wordt Iloon het boegbeeld van ons Cloud Managed Services aanbod in Nederland.

25 jaar ervaring

Iloon Ellen-Wolf brengt meer dan 25 jaar ervaring in IT & software met zich mee. Zij doorliep een lange carrière bij Oracle en werkte 18 jaar in verschillende rollen binnen Oracle Support. Ze had verantwoordelijkheden als internationaal teamleider, docent Oracle University en Technical Global Lead voor Oracle APEX.

 

“iAdvise bouwde de afgelopen jaren een grote en bekende naam op en is niet meer weg te denken uit de Oracle wereld”

 

De voorbije drie jaar begeleidde ze als Oracle Cloud Succes Director succesvol en met passie vele klanten bij hun overstap naar de Oracle Cloud. Ze droeg hierbij zorg voor de optimale klantbeleving en het verlenen van het juiste serviceniveau. Iloon is ook lid van het OakTable netwerk en co-auteur van het boek Application Express Best Practices.

Klant centraal

Zij staat bekend om haar capaciteit van uitdagingen om te zetten in hapklare brokken informatie. Die verklaart ze dan uitgebreid en enthousiast aan haar klanten. Mede hierdoor is zij een frequente spreker op vele internationale Oracle User Groups conferenties en Oracle Cloud conferenties.

“iAdvise bouwde de afgelopen jaren een grote en bekende naam op en is niet meer weg te denken uit de Oracle wereld”, vertelt Iloon Ellen-Wolf. “Het bedrijf staat voor kwaliteit en passie in het vakgebied en ik voel me hier helemaal bij thuis. De klant staat altijd centraal bij de levering van verschillende diensten. Medewerkers van iAdvise gaan graag een extra mile om de uitmuntende kwaliteit, waar iAdvise voor staat, te leveren en te waarborgen.”

Welkom!

 “Ik ben zeer enthousiast dat Iloon ons team komt versterken” vertelt Jonathan van Vianen, Managing Partner iAdvise.  “We kennen Iloon al vele jaren en werkten nauw met haar samen. Zij past als persoon bijzonder goed bij onze organisatie, want haar passie en drive voor klantsucces zijn gelijk aan die van iAdvise & BRYXX. Samen met Iloon gaan we onze cloud managed services naar een hoger niveau tillen.”

“Hartelijk welkom, Iloon”, zegt Patrick Dewael, Managing Partner BRYXX. “Vanuit BRYXX zijn we heel blij om met een dame van jouw kaliber te mogen samenwerken. We kijken ernaar uit om samen met jou en onze iAdvise collega’s nieuwe plannen te smeden om het managed services verhaal ook in Nederland op de kaart te zetten.”

De komende maanden houden we je verder op de hoogte van onze next steps. Wil je graag eerder informatie hebben over onze managed services en/of heb je vragen over de Oracle Cloud? Neem dan alvast contact op met Jonathan van Vianen.