HU Tech Day

Welkom op de HU Tech Day

Oracle, AMIS en iAdvise nodigen je van harte uit op de HU Tech Day voor een seminar bij Oracle in Utrecht! Het belooft weer een interessant en interactief dagje te worden. 

Wanneer?

Dinsdag 3 oktober 2017

Waar?

Dit event vindt plaats bij Oracle Nederland op de Hertogswetering 163-167 in 3543 AS Utrecht

Programma

Om 09.00 ontvangen wij jullie graag met open armen bij Oracle Nederland. Keynote speaker van de dag is Robert Pastijn, Senior Principal Member of Database Product Development. Hij gaat om 09.15 van start met een uiteenzetting over Oracle en de evolutie van de IT-wereld richting de Cloud.  Om 10u45 neemt Gertjan van het Hof, Solution Architect bij Amis, het roer over en spraakt over IoT: van proeftuin naar industriële oplossing. Daarna genieten jullie van een korte pauze. Om 11u15 pakt Dedmer Sipma, Apex Lead Developer bij iAdvise, de microfoon beet over Oracle APEX for real. Tot slot krijgen jullie nog een rondleiding door de gebouwen van Oracle en een afsluitende borrel!

Over iAdvise

Bij iAdvise willen we business processen sneller en vooral makkelijker laten lopen. Daarom ontwikkelen we slimme webapplicaties met scherpe aandacht voor gebruiksvriendelijkheid (UX), performance en beveiliging. Onze mensen helpen je met het analyseren, ontwikkelen en ondersteunen van jouw digitale oplossingen. Daarbij communiceren we over alles eerlijk en transparant, want wij willen vooral dat jij voor lange tijd onze klant blijft.
Door 15 jaar aan kennis en ervaring mogen we ons intussen experten in ons vak noemen. Dit komt ook duidelijk naar voor in ons aanbod. Wij bouwen vooral intuïtieve webapplicaties die processen versnellen en zelfs compleet automatiseren. Ons team van enthousiaste mensen helpt jou met next-level projecten en consultancy. Een aantal van onze applicaties bieden wij intussen ook als standaard producten aan.