nieuwe Oracle APEX-expert

iAdvise Nederland verwelkomt nieuwe Oracle APEX-expert

Regelmatig brengen wij jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen iAdvise. Meestal gaat het over nieuwe features, maar deze keer belichten we graag een nieuw talent in ons midden. iAdvise is nog steeds de “Nr. 1 in Oracle APEX” en alsmaar meer klanten gebruiken onze digitale oplossingen. Niet alleen onze organisatie, maar ook ons klantenbestand is daardoor de afgelopen jaren flink gegroeid. Toch willen wij nog altijd dezelfde persoonlijke aandacht blijven geven. Aan onze klanten, maar ook aan onze medewerkers. Vandaar dat we ons team hebben uitgebreid met een nieuwe Oracle APEX-expert Christian Rokitta.

Oracle Wizard

Christian Rokitte is een ware expert op het gebied van Oracle Application Express (APEX). Daarnaast is hij al vele jaren een toegevoegde waarde voor de Oracle APEX-community als auteur en spreker. Hij begon ooit bij Oracle Nederland en is sinds 2010 zelfstandig ondernemer en medeoprichter van de coöperatie Smart4APEX. In 2013 kreeg hij de prestigieuze titel van Oracle ACE.

Christian Rokitta: “Als ik kijk naar de visie en ambitie van iAdvise, is deze overstap voor mij een zeer logische keuze. Maar vooral de persoonlijke klik en het wederzijds vertrouwen gaven de doorslag. Ik kijk ernaar uit om iAdvise verder te laten groeien, als leverancier van innovatieve kennis en als aantrekkelijke werkgever.”

Massa praktijkervaring

Voor Jonathan van Vianen, Managing Partner van iAdvise bv, is de klik wederzijds. “Christian is een authentiek persoon met een massa praktijkervaring. Hij is dus een welkome versterking voor onze klanten en consultants. Ik verheug me op onze samenwerking om zo de innovatieve dromen van onze klanten én onze consultants verder waar te maken.”

Met de komst van Christian verwacht iAdvise nog beter invulling te geven aan haar visie en ambitie. Die omvat namelijk het snel en efficiënt bouwen van next-level software waarbij de klant centraal staat. Vanaf 1 april gaat Christian Rokitta samen met Jonathan van Vianen de kar van iAdvise Nederland trekken.

Maak persoonlijk kennis met Christian en Jonathan op het NLOUG APEX World congres van 22 en 23 maart in Rotterdam.