cloudpartner


iAdvise Nederland: cloudpartner zet in op ontzorging

Als bedrijf maak je het verschil door je op je kernactiviteiten te concentreren. Het hele IT-verhaal is daarbij onmisbaar, maar tegelijk ook een grote zorg. Om die drempel weg te nemen, profileert iAdvise Nederland zich als cloudpartner voor Oracle Cloud. Kernwoord: ontzorging.

IT komt niet altijd zonder zorgen. Bedrijven worstelen met veiligheidsrisico’s, onvoorspelbare kosten en een gebrek aan flexibiliteit. Bovendien hebben ze het vaak moeilijk om intern de juiste expertise te ontwikkelen waarmee ze hun IT-omgeving in de lucht houden en verder uitbouwen.

Bedrijven die tegen die uitdagingen aanlopen, vinden een passend alternatief in de Cloud. Het principe is eenvoudig: als bedrijf ben je de afnemer van een dienst. Je betaalt voor wat je gebruikt, wat de kosten voorspelbaar maakt. Tegelijk staat de cloudleverancier achter de schermen in voor de gevraagde performance, beveiliging en compliance.

Uniek aanspreekpunt

Als partner voor Oracle Cloud hebben iAdvise en BRYXX – twee ondernemingen binnen iAdvise Groep – in de Belgische markt intussen een ruime ervaring uitgebouwd. Beide bedrijven staan garant voor de expertise en ontzorging die de klant verwacht.

De klant beschikt over een uniek aanspreekpunt bij zijn cloudpartner die hem begeleidt tijdens zijn traject naar de Cloud.

Die ervaring en best practices rond Oracle Cloud brengt iAdvise nu ook naar de Nederlandse markt. De succesvolle Belgische projecten rond Oracle APEX en Oracle DB (iAdvise) en rond de ontwikkeling en het beheer van middleware (BRYXX) fungeren daarbij als voorbeeld van de manier waarop ook Nederlandse bedrijven een vliegende start kunnen maken met de Oracle Cloud.

iAdvise Nederland steunt daarbij op de expertise van Iloon Ellen-Wolff. Ze werkte 21 jaar voor Oracle Nederland, kent het bedrijf door en door en geniet een uitstekende reputatie vanuit Oracle Support en Cloud Succes Management. Nu zet ze de stap naar iAdvise Nederland om haar traject met Oracle Cloud verder  voort te zetten in de rol van cloudpartner voor de klanten van iAdvise.

Complete cloudpartner

Wie kennis wil maken met iAdvise, kan dat tijdens de Oracle Cloud Day op 12 maart in Nieuwegein. We geven er onder meer tekst en uitleg bij onze visie op cloud managed services. Vanuit onze rol van cloudpartner willen we klanten assisteren bij hun complete cloudverhaal: van de migratie naar de cloud, tot de uitvoering van regelmatige health checks, monitoring, enzovoort.

De manier waarop iAdvise vandaag een aanbod aan cloud managed services in de markt zet, is al een succes in België. De ervaring en expertise zijn er – en brengen we nu ook naar Nederland.

Meer weten over iAdvise en cloud managed services? Contacteer ons!