APEX WORLD 2017

Ready for Take-off?

Onze Oracle APEX crew nodigt u uit op de 7e editie van APEX World 2016.

Ook dit jaar is iAdvise het partnership aangegaan met de Oracle Gebruikersclub Holland (OGH) om APEX World nog grootser op te zetten. De 7e editie is een tweedaags event met vele bekende sprekers uit binnen- en buitenland dat plaats vindt op 7 en 8 maart op het cruiseschip de SS Rotterdam. De locatie blijft ongewijzigd: het luxueuze cruiseschip SS Rotterdam, dat afgemeerd ligt aan de Maas in het zakencentrum van Rotterdam. De organisatie zal ook een avondprogramma verzorgen op de eerste dag van APEX World. Het belooft weer een interessant congres te worden.

iAdvise nodigt u van harte uit op APEX World 2016. Na de lancering van APEX 5.0 en de Oracle Cloud maken we de balans op en kijken we vooruit. Waar vliegen we naar toe met APEX?

Het programma bevat onder andere keynotes over Oracle APEX 5.1. en meerdere technische en business cases. Onze crew Oracle APEX fans van het eerst uur staat voor u klaar. Met ons APEX a la Carte menu hebben we altijd een passende oplossing voor uw vraagstukken. Wij bieden de ingrediënten en u stelt het menu samen.

Meer informatie over iAdvise APEX a la Carte klik: hier.

Stapt u met ons aan boord?
Voor het volledige programma en inschrijven klik: hier.

Enjoy your flight at APEX World 2016.

Met vriendelijke groet

De iAdvise APEX crew

 

Over iAdvise

Bij iAdvise willen we business processen sneller en vooral makkelijker laten lopen. Daarom ontwikkelen we slimme webapplicaties met scherpe aandacht voor gebruiksvriendelijkheid (UX), performance en beveiliging. Onze mensen helpen je met het analyseren, ontwikkelen en ondersteunen van jouw digitale oplossingen. Daarbij communiceren we over alles eerlijk en transparant, want wij willen vooral dat jij voor lange tijd onze klant blijft.
Door 15 jaar aan kennis en ervaring mogen we ons intussen experten in ons vak noemen. Dit komt ook duidelijk naar voor in ons aanbod. Wij bouwen vooral intuïtieve webapplicaties die processen versnellen en zelfs compleet automatiseren. Ons team van enthousiaste mensen helpt jou met next-level projecten en consultancy. Een aantal van onze applicaties bieden wij intussen ook als standaard producten aan.