fun at work day

Op 31 januari is Fun At Work Day. Meer dan reden genoeg om te vieren! Laten we dat dan ook vooral doen. Want een van onze kernwaarden is nu eenmaal ‘samen werken en genieten.

“Werk” en “Plezier” zijn twee woorden die je misschien niet meteen samen ziet. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Mensen met een positieve geest doen er alles aan om hun leven gelukkig te houden. Ze zullen dus altijd een reden vinden om plezier te hebben.

Zelfs als dat betekent dit vandaag gewoon genieten van tijd door te brengen met je collega’s. Zo weegt het werk ook veel minder op je. Fun At Work Day staat in het teken van het vieren van je werktijd met je collega’s die altijd het beste van hun dag proberen te maken.

Geschiedenis van plezier op het werk

Plezier creëren terwijl je werkt, is iets wat mensen altijd al proberen te bereiken. Vanaf het moment dat er mensen waren die naar hun werk gingen. Het meest bekende zijn werkliederen.

Sommige werkliederen werden enkel gebruikt om mensen genietend aan het werk te houden. Anderen hadden eerder een functioneel doel, waarbij mensen op tempo werden gehouden door ritmisch samen te werken.

De moderne manieren om fun te hebben op het werk verschillen sterk hiervan, maar het doel is nog steeds hetzelfde. Werkgevers willen dat hun personeel de spirit hooghoudt. Omdat een hoog moreel de productiviteit verhoogt en ervoor zorgt dat de werkdag snel voorbijgaat.

Andere mogelijkheden zijn bedrijfsuitjes, vechtpartijen met waterpistolen of zelfs Nerf Gun-gevechten. Ook grote bedrijven hebben zich inmiddels gerealiseerd dat een goede moraal essentieel is voor een clean en efficiënt bedrijf.

Vier vandaag Fun At Work Day

Fun At Work vieren met de collega’s van iAdvise geeft ons de kans om van ons werk een warme, veilige plek te maken waar je je goed en gewaardeerd voelt.

Je werk leuk vinden als je elke dag hetzelfde doet, kan soms lastig zijn. Quality time doorbrengen met onze collega’s is een goede manier om elkaar gemotiveerd te houden.

En wat we ook doen tijdens Fun At Work Day, we zorgen ervoor dat iedereen aan boord is en plezier heeft. Prettig weekend!

Wil je deel uitmaken van onze ploeg? Bekijk onze vacatures!

Wil je meer weten over onze diensten? Ontdek ze hier.

Bron: Days of the Year